Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Mežs un dārzs, veikals-serviss

Cēsu 31b, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
STIHL, STIHL Limbažos, Husqvarna, Jonsered, McCulloch, ECHO, OLEO-MAC, mežizstrādes tehnika, dārza tehnika, STIHL motorzāģi, labākie motorzāģi, husqvarna motorzāģi, motorzāģi, zāģis, lapu pūtēji, jaudīgs lapu pūtējs, benzīna lapu pūtēji, dārza traktori Limbaži, mazie dārza traktori, mauriņa traktori, mini traktori zāles pļāvēji, zāles

Mārcis, SIA

Pļavas 10, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Nocērt mežu, IK

Festivāla 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Mežizstrāde

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

Pinus nigra, SIA

Jaunpiebalga, Brāļu Kaudzīšu 5-1, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu nov., LV-4125

Ramaņi, SIA

"Oškalni" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023
Apraksts: SIA "Ramaņi" veic mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. Pērk mežus un cirsmas.

Rulings, SIA

J. Poruka 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101

SGM Silva, SIA

"Jurģīši" , Straupes pagasts, Cēsu nov., LV-4152
Mežizstrāde Cēsis, Limbaži, Sigulda, Saulkrastos, Valmiera, Smiltene.

Silmices, SIA

"Salnas" , Nītaures pagasts, Cēsu nov., LV-4112

Straupes Minerālūdens, SIA

"Lielkrogs" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152

TBD, SIA

"Sējēji" , Stalbes pagasts, Cēsu nov., LV-4151

Toto, SIA

Taurene, "Dimanti" , Taurenes pagasts, Cēsu nov. LV-4119

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

1

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde
  • 1 Mežizstrāde

Vikkers, SIA

J. Poruka 8-215, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

Virde, SIA

Melnbārži, Annas 1, Zosēnu pagasts, Cēsu nov., LV-4133
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.