Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

1

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde

Virši AG, ZS

Ciskādi , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Apraksts:

"Virši AG" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar mežu iepirkšanu, cirsmu iepirkšanu, mežizstrādes darbiem un apaļkoku iepirkšanu. Piedāvājam arī kokvedēja pakalpojumus. Mežu īpašumu pirkšana, kokmateriālu pirkšana, apaļkoku pirkšana, zāģbaļķu pirkšana, zāģbaļķu mežistrādes pakalpojumi, koku zāģēšana, koku izvešana, hārvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, kokvedēju pakalpojumi, mežizstrādes tehnika. Izstrādā un realizē mežu. Darbojamies Vidzemes, Zemgales, Latgales reģionā.

Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.