Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Ecotechno, SIA

Rīgas 36, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Šķeldotājs, Šķeldošana, Šķelda, Šķeldotāji, Ecotechno, Komptech, Christophel, Pezzolato, Caravaggi, Farmtech, Ahwi, LST, Willbald, Pilana, V-Kran, Tizmar, Kaup, AUSA, HSM, YTO, UN CMI, OEHLER, FARESIN. Teleskopiskie iekrāvēji, riteņu ekskavatori, kāpurķēžu ekskavatori, buldozeri, rekultivācijas frēzes, celmu frēzes, atkritumi,

Elkas, SIA

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mežizstrāde

Ever, SIA

"Saliņas" , Burtnieku pagasts, Valmieras nov. LV-4206

Gobas, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežizstrāde

Hanwood, SIA

Kocēni, Ošu 10, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220

Husqvarna, veikals-serviss

Lodes 1a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Ilunso, SIA

"Vīļēni" , Dikļu pagasts, Valmieras nov., LV-4223

JK Mežizstrāde, SIA

Stacijas iela 31 – 3, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

JR meži, SIA

Pulkveža Brieža 2a, Strenči, Valmieras nov., LV-4730

JRMG, SIA

"Medņi" , Rencēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4232

JZ mežs, SIA

Pļavas 5, Mazsalaca, Valmieras nov., LV-4215

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

KZ Forest, SIA

Dikļi, "Vīgriezes" , Dikļu pagasts, Valmieras nov., LV-4223

L & Z, SIA

Patversmes 16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Likums un uzņēmējdarbība, SIA

Gaujas 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mežizstrāde . Auto elektrotehnika. Auto elektroiekrāvēji. Kokapstrādes operatori. Hidroiekrāvēji.
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.