Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Ložas AB, SIA

"Jaunmājas" , Plāņu pagasts, Valmieras nov., LV-4727
Mežizstrāde

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par uzņēmumu:

2017. gada 5. decembrī atvērts SIA ''LĪRIKERA-M'' Klientu konsultāciju centrs, kurā tiek laipni gaidīts ikviens meža īpašnieks, kuram ir nepieciešama konsultācija meža apsaimniekošanā. Visi mežu īpašnieki tiek gaidīti otrdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 klientu apkalpošanas centrā Valdemāra ielā 1a-2.stāvā, Siguldā, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas meža apsaimniekošanā un citos jums interesējošos jautājumos. SIA "Līrikera-M" pērk cirsmas un mežu īpašumus visā Latvijā. Meža apsaimniekošana. Mežizstrāde. Meža taksācija, novērtēšana. Cirsmas stigošana, dastošana. Saviem klientiem piedāvājam bezmaksas konsultācijas. Aicinām uz sadarbību starpniecības pakalpojumu sniedzējus un nekustamo īpašumu aģentus ar pieredzi meža īpašumu tirdzniecībā, kas piemeklētu mūsu prasībām atbilstošus meža īpašumus.

ML mežs, SIA

V.Baloža 20-19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

MMPC, SIA

Dzelzava, Ozolu 8-9, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
Mūsu pakalpojumi: ✓ Mežsaimnieciskie pakalpojumi ✓ Mežizstrāde ✓ Kokmateriālu iepirkšana ✓ Īpašumu pirkšana

MS Sters, SIA

"Vārpas" , Ķoņu pagasts, Valmieras nov., LV-4247

Man Can, SIA

Valmiermuiža, Vanagu 5, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

Meža dārza tehnika, SIA

Raiņa 43, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Mežs un lauks, SIA

Kocēni, "Zemzari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220

Mežsaimniecības pakalpojumi, Raivo Bobrovs

Smiltenes 1a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežsaimniecības pakalpojumi:: ✓ Meža inventarizācijas (atsevišķa nogabala inventarizācija, piemēram, sugu maiņa); ✓ Cirsmu, jaunaudžu iestigošana (skice); ✓ Dastošana (katra koka uzmērīšana)/cirsmu vērtēšana (aptuvenā cirsmu vērtība), ekoloģisko koku atzīmēšana; ✓ Koku ciršanas iesniegumi/pārskati; ✓ Kailcirtes pēc caurmēra; ✓ Atjaunošanas, jaunaudžu kopšanas apskate, pārskati; ✓ ES Meža apsaimniekošanas atbalsta pasākuma plānu sagatavošana (ieaudzēšana, retināšana) un noslēgšana; ✓ Valsts meža dienesta konsultācijas; ✓ Meža veselības stāvokļa novērtēšana un sagatavošana ciršanai (piemēram, egļu astoņzobu mizgrauzis, dzīvnieku bojājumi); ✓ Dažādas meža konsultācijas u. tml.

PK Oliver, AS, Filiāle

J.Vītola 4-9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

REK mežizstrāde, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Ievkalni" – 8, Naukšēni, Naukšēnu pag., Valmieras nov., LV-4244
Informācija no uzņēmumu reģistra

RK Forest, SIA

Pulkveža Brieža 2a, Strenči, Valmieras nov., LV-4730

Ramaņi, SIA

"Oškalni" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023
Apraksts: SIA "Ramaņi" veic mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. Pērk mežus un cirsmas.

Raville, SIA

G.Apiņa 22-68, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Ritvari, SIA

Ēvele, "Madaras" , Ēveles pagasts, Valmieras nov., LV-4712

Rīgas 49, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.