Medicīnas tehnika, instrumenti un materiāli: zobārstniecībai, adresē Rīga

Drukāt

Dentoflex Schumann, SIA

Mazā Piena 2, Rīga, LV-1045
Medicīnas tehnika, instrumenti un materiāli: zobārstniecībai

Andžejs un partneri, SIA

Puķu 9-1, Rīga LV-1048
Zobārstniecības tehnika , Zobārstniecības instrumenti , Medicīnas tehnikas un instrumentu tirdzniecība, Zobārstniecības tehnika un instrumenti .

Cadigitalab, SIA

K.Barona 82a, Rīga LV-1001
Cirkonija kroņi ar keramikas pārklājumu, pilnas formas cirkonija kroņi, emax venīri, emax onlejas, emax kroņi, uz implantiem balstītās restaurācijas, pagaidu kroņi, digitālā smaida pielaikošana.

ARDE Dental, SIA

F.Sadovņikova 20, Rīga, LV-1003
Zobārstniecības tehnika , zobārstniecības instrumenti , medicīnas tehnikas un instrumentu tirdzniecība, Zobārstniecības tehnika un instrumenti .

AuraBalt, SIA

Dzirnavu 119-48, Rīga, LV-1050
, mutes kopšanas līdzekļi, mutes dobuma gēls Instrumenti zobārstniecībai , ķirurģijai, higiēnai, ortodontijai, NBF GINGIVAL GEL, (Koreja)– jaunais smaganu un mutes dobuma kopšanas līdzeklis.

VALIS, SIA, Izstāžu zāle-tirdzniecības vieta

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Medicīniskās mēbeles, kosmetoloģiskās mēbeles, mēbeles slimnīcām un ārstniecības kabinetiem, mēbeles, profesionāla tehnika , profesionalitāte, profesionāli pakalpojumi, uzticama tehnika , kvalitatīva tehnika

UniHaus, SIA

Brīvības gatve 223, Rīga, LV-1039
Palīglīdzekļi WC un dušai. Roku, kāju protēžu izgatavošana., OTTO BOCK materiāli , mezgli un iekārtas. OTTO BOCK C-Leg protēžu izgatavošana un regulēšana.

Zobu tirgotava, SIA

Tallinas 47, Rīga LV-1012
Medicīnas tehnikas un instrumentu tirdzniecība un serviss. Zobārstniecības iekārtas., Zobārstniecības tehnika un instrumenti . Zobārstniecības iekārtu uzstādīšana, apkope, remonts.