Ārsti

Drukāt
Banner 1050x80

Proskurinas A. ģimenes ārsta prakse

Nometņu 60, Rīga, LV-1002
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Pilsoņu 13, Rīga, LV-1002
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators

Veita U. privātprakse psihiatrijā

Mārupes 1a-6, Rīga LV-1002
Psihiatrija, psihoterapija, psihologs, psihiatrs, mājas vizītes pēc individuālās vienošanās, konsultācijas, diagnostika un ārstēšana pie garastāvokļa, miega traucējumiem, depresijas, trauksmes un nemiera, neirozes, aizkaitinātības, baiļu sajūtām, satraucošiem pārdzīvojumiem, sadzīves un novecošanas izraisītām uzvedības un garīgām

Āgenskalna fizioterapijas centrs

Mārupes 4-50, Rīga, LV-1002
Fizioterapija, ārstnieciskā vingrošana. Fizioterapeits. Fizioterapeite, vingrošana, ārstnieciskā vingrošana Pārdaugavā. Fizioterapija Pārdaugavā, ārstnieciskā vingrošana Āgenskalnā. Fizioterapija Āgenskalnā. Teipošana, pilates. Bobota terapija. Bobota vingrošana. Fizioterapija pie muguras sāpēm. Muguras sāpes. Diska trūce.
Ģimenes ārsti un nozaru speciālisti, izmantojot mūsdienīgas iekārtas un aprīkojumu, veic plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus un diagnostiku. Pamatojoties uz jaunām atziņām medicīnā, tiek piedāvātas progresīvas metodes, piemēram, neauglības ārstēšanai, hronosko sāpju novēršanai. Tiek rasts jauns medicīnisks risinājums arī daudzās citās jomās. Ikdienā tiek veiktas arī profilaktiskās apskates medicīnisko izziņu saņemšanai.