Metāla žogi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bokšas, logi un durvis Limbaži

Rīgas 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
PVC, plastikāta, plastmasas, koka, dzelzs, metāla durvis. Vārti, žogi .

Bokšas, Logi un durvis Smiltene

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Vienkāršotā atjaunošana, Dzīvojamo telpu renovācija, Nedzīvojamo telpu renovācija, Iekārtu pamatu betonēšana, Metāla , konstrukcijas, Metāla konstrukciju montāža, Metāla konstrukciju izgatavošana, Ģipškartons, Ģipškartona

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
Metālapstrāde, metāla izstrādājumi, pēc individuāla pasūtījuma, metālkalumi, metināšanas pakalpojumi, , metālkalumu žogu ierīkošana, uzstādīšana, lauksaimniecības žogi , koka sētas, žogi , garāžu vārti, vārtu

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
metāla kāpnes, metāla kāpņu konstrukcijas, metāla dizaina priekšmeti, tehnoloģisko iekārtu izgatavošana, , metāla žogi un vārti,detaļu griešana un locīšana, virpošana , frēzēšana .

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti
ZL.LV iesaka

Tehnodizains, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu produkcija:: ✓ LUMON bezrāmja balkonu un terašu iestiklojums; ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana; ✓ Dormakaba pārstāvniecība; ✓ Entrematic-Ditec automātika vārtiem; ✓ Durvju automātika; ✓ Stikla margas; ✓ Stikla dušas kabīnes, furnitūra, blīvējumi; ✓ Furnitūra stikla durvīm.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi: ✓ Melnā tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija CNC lāzergriešana ✓ Metāla konstrukciju savienojumi ✓ Metāla izstrādājumu un detaļu lāzergriešana ✓ Metināto konstrukciju izgatavošana ✓ Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbagaldiem ✓ Metāla detaļu ražošana vairumā ✓ Lokšņu materiālu lāzergriešana ✓ Metāla dizaina elementu ražošana ✓ Metāla apstrāde pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla detaļu locīšana ✓ MIG MAG metināšana ✓ TIG metināšana

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvātā produkcija:: ✓ metāla jumti ✓ ūdens noteku sistēmas ✓ jumta logi ✓ skārda izstrādājumi Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Akmeņkaļu darbnīca. Kapakmeņi Rīgā par izdevīgām cenām

Sniķeres 14, Rīga LV-1067
Preces/ pakalpojumi:: ✓ granīta pieminekļu izgatavošana ✓ granīta pieminekļu uzstādīšana ✓ kapa vietas labiekārtošana ✓ kapu pieminekļu izgatavošana ✓ kapa apmalīšu izgatavošana ✓ kopējs kapu dizaina plānojums Par akmeņkali: Šajā nozarē veiksmīgi darbojos jau vairāk nekā 25 gadus. Strādājot savā arodā, uzticos savai pieredzei, gaumes izjūtai, mākslinieciskajai un individuālajai pieejai katram pasūtījumam. Akmens apstrādes darbnīca izgatavo pieminekļus, apmales, soliņus un citus produktus kapiem. Veicam kapu labiekārtošanu. Plašs sortiments, laba KVALITĀTE, GARANTIJA un IZDEVĪGAS CENAS. Slēdzam ar pasūtītāju līgumus un izpildām darbus termiņos. Atrodamies Rīgā, bet varam piegādāt izstrādājumus visā Latvijas teritorijā.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Zimans, IK, veikals - darbnīca

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Produkti: ✓ Granīta pieminekļi ✓ Granīta kapu apmales ✓ Metāla sētiņas Par uzņēmumu: Mūsu uzņēmums nodarbojas ar kapakmeņu izgatavošanu un citu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu, kas saistīti ar mirušo cilvēku apbedīšanu.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām