Metāla konstrukcija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, mēbeles no metāla , metāla stalažas, metāla žogi, žogs no metāla , metāla , vārti, vārti no metāla , grili, grils, metāla malkas turētāji, metāla kāpnes, metāla margas, metāla plaukti

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
Metālkonstrukciju priekšrocības būvniecībā: ✓ Tēraudam ir paaugstināta izturība pret ārējās vides iedarbību. ✓ Metāla konstrukcijas cena ir zemāka kā citiem būvniecības materiāliem. ✓ Materiāla nelielais svars ļauj veikt ātru metālkonstrukciju montāžu, turklāt būves atšķiras ar augstu izturības un drošības līmeni. ✓ Lai veiktu metālkonstrukciju montāžu, nav nepieciešams uzstādīt dārgu fundamentu.

SIA Skārdnieks M

Priekuļi, Izmēģinātāju 1a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražošanā izmantojam:: ✓ Alumīniju ✓ Cinkotu skārdu ✓ Misiņu ✓ Nerūsējošo tēraudu ✓ Skārdu ar krāsas pārklājumu ✓ Tēraudu ✓ Varšu Par mums: SIA Skārdnieks M, kopš 2001. gada nodarbojas ar skārda izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību. Laika gaitā uzkrājot zināšanas un attīstot ražotni, esam kļuvuši par vadošo skārdniecību Vidzemē. Mūsu uzņēmumā strādā skārdnieki ar daudzu gadu pieredzi, kas veic pasūtījumu izpildi. Uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi, darbā ar metāliem, kas ļauj realizēt dažādus sarežģītus, individuālus projektus.

Skārdnieks M ir oficiāls Ruukki partneris Vidzemē. Mēs piedāvājam plašu klāstu no Ruukki jumta segumu materiāliem un papildelementiem.

Tolmets Vidzeme, SIA, Alūksnes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Ganību 18, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu: SIA "Vairogs M" pamatnodarbošanās ir metināto slodzi nesošo tērauda konstrukciju izgatavošana. Uzņēmums izgatavo, montē nestandarta iekārtas rūpniecības uzņēmumiem un izpilda iekārtu palaišanas – iestatīšanas darbus. Tāpat uzņēmumā ražo un piegādā kvalitatīvas metinātas tērauda konstrukcijas un veic arī citus darbus.

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
Metāla materiālu piedāvājums: ✓ Nerūsējošā tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Alumīnija: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili, cauruļveida sijas, režģi, pakāpieni ✓ Vara: loksnes, caurules, apaļstieņi, plakanstieņi ✓ Misiņa: loksnes, caurules, stieņi

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001
"Jelgavas Impērija" produkcija:: ✓ Bultskrūves ✓ Dībeļi ✓ Paplāksnes ✓ Uzgriežņi ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Celšanas aprīkojums ✓ Instrumenti ✓ Nerūsējošais tērauds

Uzņēmuma galvenais darbības princips ir profesionālas konsultācijas un klientu apkalpošanas kvalitāte un serviss.

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Projekts XL, SIA

Ropaži, Bērzu 3-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts: Uzņēmums Projekts XL piedāvā jumta segumu ieklāšanas pakalpojumus. Veicam arī jumtu remontdarbus. KVALITĀTE par saprātīgu cenu!

DVL, SIA

"Betona rūpnīca" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Melnā tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija metināšana ✓ TIG(AC/DC), MIG/MAG ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla lokšņu locīšana ✓ Metāla lokšņu lāzergriešana ✓ Metāla lokšņu ciršana ✓ Metāla lokšņu valcēšana ✓ Metāla urbšana ✓ Metāla frēzēšana ✓ Metāla zāģēšana ✓ Cauruļu iekšējās šuves slīpēšana ✓ Plazmas griešana

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Tolmets Vidzeme, SIA, Salacgrīvas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Transporta 14, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
, metāla cauruļvadu utilizācija., Metāla konstrukciju demontāža, izjaukšana, nojaukšana.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

House, SIA, PVC Alumīnija logi, durvis Vidzemē

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA “House” dibināts 2010. gadā, Valmierā. Ar vairāk kā 7 gadu pieredzi, esam palīdzējuši atrast gan pareizās durvis gan logus visdažādākajiem klientiem. 

Šo gadu laikā esam izpratuši cilvēku vajadzības, lielāko pieprasījumu un biežāk izdarītās izvēles tieši tāpēc saviem klientiem piedāvājam tikai labākos PVC, alumīnija un koka  durvju un logu piedāvājumu.

Piedāvājam arī vārtu konstrukciju uzstādīšanu un visu kas ap to saistīts.