Metāla konstrukcija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

GLASMET, SIA

Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Stikla izstrādājumu un metālkonstrukciju ražošana, izgatavošana, montāža, metāla trepes, kāpnes, rūdītais

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
tīrīšana ar smilšu strūklu, smilšu strūklas apstrāde, velo un moto detaļu tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla , , vieglmetāla disku, auto disku pulverkrāsošana, metāla pretkorozijas apstrāde, abrazīva tīrīšana, auto

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Smilšu strūkla, strūklošana, metālapstrāde, pulverkrāsošana, smilšustrūkla, smilšstrūklas, metāla detaļu, Metināšana, metināšanas darbi, metāla margas, MDF. Metālkonstrukciju tīrīšana, krāsošana.

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Grimpeur, SIA

Līksnas 16, Rīga, LV-1003
Metāla konstrukciju krāsošana.

House, SIA, PVC Alumīnija logi, durvis Vidzemē

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA “House” dibināts 2010. gadā, Valmierā. Ar vairāk kā 7 gadu pieredzi, esam palīdzējuši atrast gan pareizās durvis gan logus visdažādākajiem klientiem. 

Šo gadu laikā esam izpratuši cilvēku vajadzības, lielāko pieprasījumu un biežāk izdarītās izvēles tieši tāpēc saviem klientiem piedāvājam tikai labākos PVC, alumīnija un koka  durvju un logu piedāvājumu.

Piedāvājam arī vārtu konstrukciju uzstādīšanu un visu kas ap to saistīts.

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsdienīgas zāles dažādām biznesa zonām. Pilns objektu piedāvājums, aprīkojums pret visiem sniega vējiem. Esam vadošais Latvijas uzņēmums, kurš specializējas gan pvc angāru, gan skārda angāru gan arī silto noliktavu būvniecībā. Visi angāri tiek aprēķināti pēc Erocodiem. Piedāvājam pilnu ciklu - no projektēšanas, projekta saskaņošanas, ražošanas, montāžas līdz nodošanai ekspluatācijā. Visas konstrukcijas pārklātas ar karsto cinkošanu un atbilst C3 aizsardzības klasei. Mūsu produkciju ir iespēja apskatīt jebkurā reģionā visā Latvijā, ja nepieciešams ir iespēja atrādīt ikvienu produktu, topošais klients var gūt atsauksmes no pasūtītāja, lai pārliecinātos par mūsu izstrādājuma augsto kvalitāti, ir iespēja iegūt pagarināto garantiju līdz pat 10 gadiem, kuras laikā vismaz reizi gadā tiks apsekots objekts un veikti apkopes darbi (ja būs nepieciešami), kā arī, ja Klienta vainas dēļ tiks konstatēti bojājumi, jūs saņemsiet par to remonta tāmi, saskaņojot tos īsos termiņos, defekti tiks novērsti.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums:

"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums, orientēts uz individuālu apkalpošanu un augstu servisa līmeni.

In-Metal, SIA

Rīgas 115A, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Metāla griešana, Metāla locīšana, valcēšana. Metāla daļu, konstrukciju, metālizstrādājumu ražošana., Metāla krāsošana. Metāla skrotēšana, Metāla griešana (caurules, loksnes).

Industry Partner Limited, SIA

Daugavgrīvas šoseja 6b, Rīga LV-1016
CNC virpošana, CNC frēzēšana, iekārtu būvniecība, virpošanas un frēzēšanas pakalpojumi. Darbagaldu projektēšana. Iekārtu projektēšana, konstruēšana. TIG metināšana. MIG metināšana. Iekārtas vadu pārtīšana rūpniecībai. Programmējamie virpošanas un frēzēšanas darbagaldi. Metinātas metālkonstrukcijas, konstrukcijas. Rūdīšana,

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Inoxbolt, veikals

Zvaigznāja gatve 2a, Rīga LV-1082
Skrūve ar pilno smalko vītni, Uzgrieznis ar smalko vītni, Rūdītas metāla skrūves. Leņķi.

Instalkrans, SIA, celtņu remonts, montāža, serviss

Mežvidi, Dārziņu 2, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts: Montāžas ceļamkrānu remonts, celtņu remonts, serviss. Metāla konstrukciju montāžas, serviss, remonts. Montāžas ceļamkrānu, celtņu remonts. Celtniecības pacēlāju remonts tehnikai, tehnikas pacēlāju remonts. Apkalpošanas remonta serviss, montāžas apkalpošana.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Izoterms, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
piegādes, metāla piegāde, preču piegāde, metāla tirdzniecība Rīga, metāla velmējumi, metālavēlmējumi, , apaļa caurule, caurules metāla , apaļās caurules, metāla trubas, transporta pakalpojumi, loģistika,

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem

JP Digital, SIA

Nautrēnu 12, Rīga LV-1079
Metāla detaļu eksports, CNC frēzēšana, CNC plazmas griešana, CNC virpošana, nestandarta detaļu izgatavošana, konstrukcija , metālkonstrukcijas, skrotēšana, cinkošana, angārs, angāri, būvkonstrukcijas, būvgružu