Metāla konstrukcija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Labo logu aģentūra, Rīgas birojs

Mūkusalas 29, Rīga LV-1004
plastikāta, plastmasas, alumīnija, koka pakešu logi, ventilācija, apdares paneļi, iekšējās palodzes, PVC metāla

Latekss, SIA

Ganību dambis 40c, Rīga LV-1005
ārdurvis cena, cik maksā ārdurvis, koka ārdurvis, dzīvokļa ārdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis metāla

Latem, SIA

Jelgavas 3, Olaine, Olaines nov., LV-2114
ISO 9001:2015 SERTIFIKĀTS, lielu un mazu detaļu apstrāde ar skrotēšanas iekārtu, krāsošana, metāla attīrīšana

Lauktehnika, veikals

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Metāla apstrāde., Metālizstrādājumu ražošana, metāla izstrādājumi pēc pasūtījuma, metāla konstrukcijas, metālizstrādājumi

LeBens, SIA, Ražotne

Rankas 10, Rīga, LV-1005
, papildelementi, būvmateriālu tirdzniecība, žogi, štaketa žogi, poliestera pārklājums, dekoratīvie metāla

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Tērauda jumtu un sienu loksnes. No ražotāja skārds, valcprofils, skārda sienu profils, metāldakstiņi. Jumtu teknes un notekcaurules, ūdens noteksistēmas. ONDULINE viļņotas loksnes. TECHNONICOL bitumena šindeļi, dakstiņi. Bitumena ruļļveida segumi. Ruberoīds, pergamīns. Bitumena mastikas, hidroizolācijas plēves. Siltumizolācijas

Line-X Baltic, SIA

Latgales 457, Rīga LV-1063
izolācijas materiāli tvertnēm, izolācijas materiāli grīdām, ēku konstrukciju siltināšana, jumtu renovācija, metāla

Line-X Baltic, SIA, Ēku siltināšanas filiāle

Latgales 457, Rīga LV-1063
risinājumi, iekšējā izolācija, izolācija no ārpuses, dubultā mūra izolācija, ventilējamās fasādes izolācija, metāla

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Aprīkojums un instrumenti griešanai, metāla un plastmasas trubu savienojumi.

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Logu tirdzniecība Madonā, nestandarta logi Madonā, nestandarta durvis Madonā, PVC durvis Madonā, metāla , iekšdurvis, lodžiju iestiklošana, balkonu iestiklošana, iestiklošana Madonā, PVC logu tirdzniecība Madonā, metāla

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jukuma Vācieša 1 k-1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69A, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6A, Rīga, LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Lytagra, AS, Metāla noliktava

Krustpils 151a, Rīga, LV-1063
Melnā metāla velmējumi. Melnās caurules. Melnie metāli. Metāla durvis. Metāla griešana., Metāla izstrādājumi. Metāla konstrukcijas. Metāla tirdzniecība. Metāla vairumtirdzniecība.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7F, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

MEG metāls, SIA

Stacijas 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Metāla konstrukcijas izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Melnā metāla mazumtirdzniecība., Šūpoles, soli, soliņi no metāla .

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

MLD Factory, SIA

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Metāla konstrukciju izgatavošana., Metāla mēbeles, interjera priekšmeti, lampas galdi, krēsli, bāru aprīkojums.
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

  • 1 Celtniecības un remonta darbi

MW konstrukcijas, SIA

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Metālizstrādājumi