Metāla tirdzniecība

Drukāt
Banner 1050x80
1

Ave Steel, SIA, Metālu tirdzniecība

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Produkcija:

AVE STEEL piegādātāji ir Eiropas, Āzijas rūpnīcas un servisa centri. Mūsu galvenie klienti ir metālapstrādes uzņēmumi Baltijas valstīs.Piedāvājam ArcelorMittal, Outokumpu, Acerinox, SSAB, Marcegaglia, Steel Košice, Ispadue ražotāju materiālus. Noliktavas platība 2000m2 ar vairāk kā 2000tonas daudzveidīgu tērauda, cinkota tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija, misiņa, vara, bronzas produktu sortimentu.

2

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

WURTH, SIA, Veikals

Antenas 3a, Rīga, LV-1004
uzgriežņu atslēgas, muciņas, skrūvgrieži, stangas, knaibles tarkšķatslēgas, dinamometriskās atslēgas, metāla

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Mūkusalas 78, Rīga, LV-1004
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

BMI Latvija, SIA

Tīraines 1, Rīga, LV-1058
Metāla jumts, metāla jumti, jumti. Vēsturiskie dakstiņi. Sniega drošības aprīkojums., SCHIEDEL dūmvadu sistēmas, SCHIEDEL dūmvadu, Schiedel skursteņi, dūmvadu tirdzniecība .

VNiMo Services, SIA

Sērenes 30, Rīga, LV-1058
Metāla tirdzniecība

Vondarsoun, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Metālapstrādes iekārtu tirdzniecība . Rezerves daļas. Serviss. Apmācība. Darba galds metālapstrādei., HM MACHINERY metāla griešana, locīšana, valcēšana.

Neonita.lv, SIA

Rītausmas 14, Rīga, LV-1058
Gaismas diožu vairumtirdzniecība, gaismas ķermeņu tirdzniecība . LED vairumtirdzniecība., Metināšana, metāla konstrukciju izgatavošana, metāla dizaina elementi.

CERTEX Latvija, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Metāla stropes. Ķēžu stropes. Tekstila stropes. Lentas stropes. Lentveida stopes., Metāla troses. Nerūsējošā tērauda troses. Celtņu troses. Lifta trose. Atsaites troses.

Euroexpress, SIA

Valdeķu 82, Rīga, LV-1058
arhivēšanas skapji, ātršuvēji, Biroja mēbeles, biroja papīrs, Biroja tehnika, Biroja tehnikas noma un tirdzniecība , iekšējais HDD, Iepakojuma materiāli, iepakojums, iepakošanas līmlente, iepakošanas materiāli, iesiešana ar metāla
Uzņēmēji piedāvā iegādāties metāla izstrādājumus un metālu kā izejmateriālu. Melnais metāls, bronza, misiņš, dažādi metāla sakausējumi - tiek izmantoti velmēto lokšņu, cauruļu, profilu, stiprinājuma elementu un metāla konstrukciju izgatavošanā. Populāri ir tērauda un vieglie alumīnija profili. Var tikt piedāvāts izgatavot speciālas presformas. Videi draudzīgā veidā tiek organizēta metāllūžņu apsaimniekošana.