Metālapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
pakošanas iekārtas, līnijas, frēzes, konstrukcijas, konveijeru iekārtas, metāla malkas žāvēšanas kastes, metālapstrāde
ZL.LV iesaka

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
Metālapstrāde , auto disku krāsošana, pulverkrāsošana, tīrīšana ar smilšu strūklu, smilšu strūklas apstrāde

Saules jumts, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Metālapstrādes uzņēmums:

Metālapstrādes uzņēmums piedāvā: skārda izstrādājumi (palodzes, notekas, dūmvadi) un nestandarta izstrādājumi utt. Jumti/sendvičpaneļi/ventilācija. Jumta seguma montāžas darbi. Saules enerģijas produkti – jumti/paneļi/vēja ģeneratori.

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Apraksts:

SIA "Hydraulik Bauteile Baltic" ir Vācijas uzņēmuma "Hydraulik Bauteile GmbH" saistītais hidraulikas un pneimatikas detaļu vairumtirdzniecības uzņēmums. Papildus uzņēmuma produktu klāstam tas nodrošina arī mašīnbūvē nepieciešamās palīgkomponentes un detaļas. Uzņēmuma produkcija tiek ražota galvenokārt Vācijas tirgum un Latvijas uzņēmumiem, kas ir saistīti ar kuģu remontu, naftas produktu uzglabāšanu, mašīnbūvi. Mēs sevi raksturotu kā sistēmpiegādātājus. Tas nozīmē, ka papildus mūsu produktu klāstam  jūs varat pasūtīt dažnedažādākās palīgkomponentes un citas detaļas, kuras var tikt izmantotas mašīnbūvē. Tā, piemēram, mēs labprāt pārņemsim jūsu sīko palīgdetaļu piegādes (paplāksnes, skrūves, vadu stiprinājumi u. tml.). Mēs palīdzēsim jums samazināt piegādātāju skaitu un vienkāršot iepirkšanas procesu.

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

Goodwin, SIA, Žalūzijas Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Mūsu produkcija:: ✓ Bīdāmās alumīnija konstrukcijas ✓ Bezrāmju konstrukcijas ✓ Nojumes ✓ Žalūzijas ✓ Moskītu tīkli Apraksts:

Visa veida žalūzijas jūsu mājai un ofisam. Liela audumu izvēle, labas cenas un termiņi. Salons piedāvā rullo, vertikālās, horizontālās, koka, plisētas, diena-nakts, romiešu un aizsargžalūzijas. Kā arī moskītu tīkli, plisēti moskītu tīkli, bīdāmās alumīnija konstrukcijas, verandu, terasu, balkonu un lodžiju iestiklošana. Nestandartu formu, izmēru konstrukcijas izgatavošana. SIA ”Goodwin” piedāvā labu kvalitāti un garantē, ka visa produkcija būs saražota no sertificētiem materiāliem. Izgatavošana pēc jūsu individuāliem izmēriem. Mūsu salonā var apskatīt visus produkcijas paraugus. Goodwin arī piedāvā pakalpojumus metālizstrādājumu pulverkrāsošanā.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

PrintPack Service, SIA, Plastmasas izstrādājumi

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību.

Voka, SIA

Celtnieku 11, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

Dibināts 1993. gadā, SIA "Voka" ir viens no vecākajiem graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšanas un būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Galvenais darbības virziens ir graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšana, būvniecība un serviss. Vokas spēks ir speciālisti ar pieredzi, kas projektus spēj pielāgot Jūsu prioritātēm, izmantojot atbilstošākā ražotāja iekārtas. Ilgstošā sadarbība ar ražotājiem no visas Eiropas ļauj izvēlēties iekārtas pēc to specifiskajām īpašībām, kas apzinātas no pieredzes. Nodarbojamies arī ar jaunu un lietotu traktoru un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību. Piedāvājam Farmtrac, JCB, Weidemann zīmola traktortehniku, Bury, Expom, Meprozet, Metaltech, Padagas, POM Augustow, Zuptor u.c. ražotāju lauksaimniecības tehniku. Uzņēmumam attīstoties, tika uzsākta visa veida metāla būvkonstrukciju ražošana – noliktavas, angāri, biroja ēkas, ražošanas ēkas, graudu pirmapstrādes ēkas. Bez būvkonstrukciju izgatavošanas Voka piedāvā arī dažādus metālapstrādes pakalpojumus.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Edelworx, SIA

Lauciene, "Apši" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Apraksts:

Uzņēmums ražo augstākās kvalitātes un precizitātes metāla izstrādājumus, uzņēmums izgatavo rasējumus, veic aprēķinus un sagatavo tehnisko dokumentāciju ikviena klienta vēlmju realizēšanai.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Piedāvājam plašu produkciju klāstu:: ✓ Ķīmiskie un diagnostikas reaģenti ✓ Reaģenti medicīnai un mikrobioloģijai ✓ Laboratorijas trauki un mēraparāti ✓ Laboratorijas aparatūra, iekārtas ✓ Mācību līdzekļi Par mums:

Ķīmijas sabiedrība "Enola" dibināta 1992. gadā. Mūsu darba mērķis – apgādāt ķīmijas laboratorijas ar visu tām nepieciešamo. Jēdziens – “ķīmijas laboratorija” mūsu izpratnē ir ļoti plašs, tas ietver sevī gan analītiskās, fizikālās un sintētiskās ķīmijas, gan bioķīmijas, mikrobioloģijas un pat klīniskās diagnostikas laboratorijas, jo tajās visās tiek veikti ķīmiskie procesi. Neesam aizmirsuši arī skolas – apgūt ķīmiju bez laboratorijas eksperimentiem ir tik garlaicīgi! Pie mums Jums ir iespēja konsultēties, kā arī pasūtīt lietišķas izstrādnes un produktu analīzes.

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.
Metālapstrādes speciālisti piedāvā veikt virpošanu, locīšanu, frēzēšanu, metināšanu un metāla virsmu apstrādi.