Metālapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi: ✓ metāla zāģēšana; ✓ metāla urbšana; ✓ metināšana ar pusautomātu; ✓ metālapstrādes projekti pēc individuāla pasūtījuma; ✓ jaunaudžu kopšanu un apstādīšanu.

 

Par uzņēmumu:

SIA "GP Services" ir uzņēmums, kas specializējies metālapstrādes nozarē, piedāvājot plašu spektru augstas kvalitātes metāla izstrādājumu un pakalpojumu ražošanu un apstrādi. Mūsu uzņēmums ir pazīstams ar savu moderno aprīkojumu, tehnoloģisko inovāciju un stingro kvalitātes kontroli, kas nodrošina augstāko iespējamo standartu klientu vajadzībām.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

GUNARS UN DĒLI, G.Alkšņa metālapstrādes uzņēmums

Liepāja, Cukura iela 7 - 45, LV-3414
Informācija no uzņēmumu reģistra

Gitana tehniskais nodrošinājums, SIA, Filiāle

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Abrazīvi, celtniecība, metālapstrāde , autoserviss, makita, hitachi, leister, urbji, diski, remonts, rezerves

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Hidrolats, SIA

Brīvības 103, Liepāja, LV-3401
Metālapstrādes iekārtas un instrumenti

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Interspiro Production, SIA

Kapsēdes 2, Liepāja LV-3414
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

LLR-ECOTECH, SIA

Esperanto 13-20, Liepāja LV-3401
Metālapstrāde

Lesjofors Springs LV, LSEZ SIA

Dūņu 4, Liepāja LV-3401
Atsperes, Metāla izstrādājumi, Metālapstrāde , Štancēšana, Frēzēšana, Atsperes, CAD zīmēšana, CNC frēzēšana, , Izstiepjamās atsperes, Koniskās atsperes, Pulksteņu atsperes, Metālapstrāde Latvija, Metālapstrāde

Liepājas metālapstrādes arodbiedrība

Sakņu iela 4 – 42, Liepāja, LV-3405
Informācija no uzņēmumu reģistra

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Metālapstrādes speciālisti piedāvā veikt virpošanu, locīšanu, frēzēšanu, metināšanu un metāla virsmu apstrādi.