Metālapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Enagrus, SIA

Vētras, "Liekmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

Energocehs, SIA

Vienība, "Rubeņi" -19, Degoles pagasts, Tukuma nov., LV-3140

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Ķīmiskie reaģenti, standartvielas, mikrobioloģiskās barotnes un testu serumi, diagnostikas reaģenti un teststrēmeles, (testu strēmeles). Laboratorijas trauki, piederumi, aparāti un iekārtas, materiāli restaurācijai, mācību līdzekļi dabas zinātnēs. molikulu modeļi, ķimikālijas mājsaimniecībai dzijas krāsošanai, amatniecībai,

Esab Oy, Latvijas filiāle

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

FIRSTAKE SOLUTIONS, SIA

Bauskas 23, Rīga LV-1004
Apraksts:

Pārdodam metālapstrādes instrumentus, iekārtas, to piederumus un detaļas. Mēs pārstāvam vairāk nekā 100 instrumentu un detaļu ražotājus un izplatītājus.

FRM, SIA

Ķemmdziju 27-2, Rīga LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Ferro plus, SIA

Jaunolaine, "Mehāniskās darbnīcas" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "Ferro Plus" nodrošina pilna spektra metināšanas pakalpojumus. Varam palīdzēt sākot no idejas formulēšanas, projektēšanas, rasējumu uzlabošanas, līdz detaļu izgatavošanai. Nodrošinām augstāko kvalitāti gan individuālu pasūtījumu izgatavošanā, gan sērijveida ražošanā.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Fiteco, SIA

Ūnijas 11a-2.st., Rīga LV-1039
Metālapstrāde , Alumīnija anodoksidēšana, Anodoksidēšana, Alumīnija detaļu anodoksidēšana, (anodēšana)
Metālapstrādes speciālisti piedāvā veikt virpošanu, locīšanu, frēzēšanu, metināšanu un metāla virsmu apstrādi.