Metālapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

Kanti metāls, SIA

Celtniecības 2a, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Metāla produkti: ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Leņķdzelzis ✓ Caurules ✓ Loksnes ✓ Armatūra Metāla produktu piegādātājs:

SIA "Kanti Metāls" ir uzņēmums ar pieredzi dažādu metālu piegādē un tirdzniecībā. Klientiem, izmantojot elastīgu cenu politiku, visplašākajā sortimentā tiek piedāvāti visdažādākie metāla velvējumi - caurules, leņķdzelzis, loksnes, armatūra, seškantis, kvadrātdzelzis, kalibrētais tērauds, siets, sijas, U, T un citu profilu metāli.

 

Piedāvājam arī metālapstrādes un transporta pakalpojumus, piekabju nomu.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma.

Dambis, AS, metālapstrāde, biroja telpas

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:

* Dažādu elektronisko, elektrisko vai mehānisko iekārtu projektēšana un ražošana, kā arī to montāža un testēšana; * Metāla izstrādājumu liekšana, lāzergriešana, virpošana, frēzēšana, metināšana (konveijeru, konteineru, dažādu pārvietojamu tvertņu izstrāde un ražošana u.t.t.); * Lielgabarītu virsmas slapjā krāsošanu vai arī to pārklājot ar pulverkrāsu; * Dažādu virsmas pārklājumu attīrīšanu izmantojot skrošu vai smilšu strūklu, tērauda cinkošana un niķelēšana; * Biroju, ražošanas un noliktavu telpu īre ilgtermiņā.

Techno ABC, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts: "TECHNO ABC" darbības galvenais virziens ir metālapstrāde, metāla būvkonstrukciju izgatavošana. Izgatavojam visu veidu metāla būvkonstrukcijas, būvkonstrukciju detaļas, komponentes un citus metāla izstrādājumus. Kvalitātes sertifikāts CE EN 1090-2+A1:2011.

Virpotava.lv, SIA

Spāres 21, Rīga LV-1002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Virpošana - Virpošanas pakalpojumi: Manuāli vadāmu darba galdu maksimālais pieļaujamais detaļas diametrs 450mm, garums 1300mm, virpas "patronas" caurejošais diametrs 50mm ✓ Metināšana - Metināšanas pakalpojumi: MIG/MAG - Melnā un nerūsējošā tērauda metināšana ar mūsdienīgu un jaudīgu metināšanas pusautomātu ✓ Frēzēšana - Frēzēšanas pakalpojumi: Horizontālā un vertikāla frēzēšana ar maksimālajiem detaļas izmēriem 1000x300x500 ✓ Tēšana - Ķīļrievas iestrāde: Ķīļrievas iestrāde jebkurai detaļai. ✓ Urbšana - Urbšanas pakalpojumi: Stacionārā un radiālā urbšana, jaunu urbumu veikšana, urbuma atjaunošanu, vītnes iestrāde ✓ Ciršana - Metāla šķēres: Metāla ciršana ar horizontālajām metāla šķērēm ar maksimālajiem izmēriem 6000x1500 līdz metāla biezumam 5mm

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64d, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Zemgales smēde ir metālapstrādes darbnīca, un tās galvenais kalējs ir Uldis Šulcs. Darbnīca nodarbojas ar dažādu veidu metālapstrādi un metāla izstrādājumiem pēc pasūtījuma. Ir EN-1090 sertifikāts. Galvenā darbnīcas joma ir nažu un citu asmeņu izgatavošana - izgatavojam virtuves nažus, mednieku nažus, metamos nažus, kā arī lielākus asmeņus, piemēram, cirvjus un mačetes. Katrs izstrādājums tiek veikts ar uzsvaru uz detaļām, piedodot asmeņiem juvelierdarba smalkumu. Ulda pēdējā aizraušanās ir asmeņi no Damaskas tērauda, kas ļauj izpausties un apvienot raupjo āmura kalšanu ar juveliera smalko darbu, un galējais iznākums ir brīnišķīgs. Taču bez asmeņiem mūsu darbnīcā iespējams pasūtīt daudzus citus metāla izstrādājumus - gaismas ķermeņus, dekoratīvos žogus, loga režģus un daudzus citus izstrādājumus, radītus praktiskām vai dekoratīvām vēlmēm.

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

Flama, SIA

Zasas 7, Rīga, LV-1057
Apraksts: Metālapstrāde, virpošanas un frēzēšanas darbi, metināšana - darba veids, kas būtu uzticams tikai profesionāļiem, kas nodarbojas šajā jomā ne pirmo gadu. Pārāk dārga var būt cena par kļūdām. Rezultāts tikai tad atbilst jūsu cerībām pēc izmaksām un gala produkta kvalitātes, kad ar metāla apstrādi nodarbojas speciālizētie uzņēmumu speciālisti un profesionāļi.

ARRE, SIA, Metālkalumi, metāla vārti

Turpinām strādāt klātienē!
"Cieceri" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Piedāvājam:: ✓ Margas ✓ Vārtus ar kalumiem ✓ Žogus ✓ Dažādus metālkalumus ✓ Dažādus metālizstrādājumus ✓ Zirgu boksus ✓ Vārtus, žogus bez kalumiem Apraksts:

Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot, izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu, t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras skiču veidā izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.

Valtanks, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "VALTANKS" pamatprodukcija ir pazemes degvielas rezervuāri:

Tiek piedāvāti rezervuāri ar tilpumu: no 10 līdz 40 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2000 mm; no 15 līdz 100 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2500 mm; no 40 līdz 150 m3, ja rezervuāra diametrs ir 3000 mm.

SIA "VALTANKS" kvalitāte::

SIA "VALTANKS" izgatavotie rezervuāri atbilst standartiem EN 12285-1 un EN 12285-2. Kopš uzņēmuma izveidošanas SIA "VALTANKS" Latvijas, kā arī Skandināvijas degvielas tirgū sevi ir apliecinājis kā kvalitatīvu degvielas uzglabāšanas rezervuāru piegādātāju. SIA "VALTANKS" piegādā viensienas, kā arī dubultsienu degvielas rezervuārus, kuru iekšējā virsma ir pārklāta ar divkomponentu epoksīdu, savukārt ārējā siena ar stiklplasta pārklājumu. Uzņēmuma produkcijas un darba kvalitāti apliecina saņemtie sertifikāti – A/S "Inspecta Latvia" un citi izsniegtie sertifikāti.

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi: ✓ metāla zāģēšana; ✓ metāla urbšana; ✓ metināšana ar pusautomātu; ✓ metālapstrādes projekti pēc individuāla pasūtījuma; ✓ jaunaudžu kopšanu un apstādīšanu.

 

Par uzņēmumu:

SIA "GP Services" ir uzņēmums, kas specializējies metālapstrādes nozarē, piedāvājot plašu spektru augstas kvalitātes metāla izstrādājumu un pakalpojumu ražošanu un apstrādi. Mūsu uzņēmums ir pazīstams ar savu moderno aprīkojumu, tehnoloģisko inovāciju un stingro kvalitātes kontroli, kas nodrošina augstāko iespējamo standartu klientu vajadzībām.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Afrek, SIA

Druviena, "Vecvagari" , Druvienas pagasts, Gulbenes nov., LV-4426
Pulverkrāsošana, smilšu strūkla, metāla virsmu apstrāde, metālapstrāde Gulbene, Gulbenes novads, pulverkrāsošanas

3mt.lv

Slokas 52g, Rīga, LV-1007
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvelementu ražošana no metāla ✓ Metāla izstrādājumu ražošana ✓ Mēbeļu un interjera priekšmetu ražošana no metāla ✓ Metāla izstrādājumu remonts, modifikācija, pēcapstrāde ✓ Metināšanas pakalpojumi ✓ Metālapstrādes pakalpojumi

 

 

Jevgeņijs Riženkovs, IDV

Sudrabu Edžus 1-32, Jelgava LV-3001
Par mums:

Metinam tehniku, nelielas konstrukcijas un caurules. Mig/mag, Tig, Mma, Lbw (lāzera metināšana). Metinam krāsainos metālus un čugunu. Piedāvājam arī mobīlo metināšanu, ir ģenerators, strādājam arī ārpus darba laika un pa brīvdienām. Lasam rasējumus. Ir viss nepieciešamais aprīkojums, transports, telpas (var iebraukt fūre). Nepieciešamības gadījumā iespējams sastādīt līgumu, ir reģistrēta SIA ar PVN numuru. 

Metālapstrādes speciālisti piedāvā veikt virpošanu, locīšanu, frēzēšanu, metināšanu un metāla virsmu apstrādi.