Metālizstrādājumi

Drukāt
Banner 1050x80
1

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Metāla konstrukciju izgatavošana, silosi, karkasi, konusi, industriālie filtri, ventilācijas iekārtas, šneku izgatavošana, konteineri ar manuālu iztukšošanu, hook konteineri, lift dumperi, speciālie konteineri, kombo konteineri, industriālā montāža, celtniecības darbi, jumtu remontdarbi.

Reserv Inc, SIA, Rīgas birojs

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Metālizstrādājumi

RoofTeh SIA

Šmerļa 3-314, Rīga LV-1006
Instrumenti: BUSCHMANN, Stubai. metāla apstrāde, metālizstrādājumi , ūdens notek sistēmas, jumtu materiāli

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Garāžu vārtu ražošana, garāžu vārtu vairumtirdzniecība, sekcijveida garāžu vārti, ruļļveida garāžu vārti, viengabala garāžu vārti, divviru garāžu vārti, paceļamie garāžu vārti, garāžu vārtu automātika, iebraucamie vārti, paceļamie noliktavas vārti, automātiskās barjeras, stāvvietu aprīkojums, automātiskās auto stāvvietas,

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18. novembra 127A, Daugavpils, LV-5404
pretpelējuma līdzeklis, līdzeklis pret pelējumu, betona remonts, betona aizsardzība, betona apstrāde, metālizstrādājumi

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

Rīgas Dīzelis Instrumenti, AS

Ganību dambis 40, Rīga LV-1005
Pasūtītāja detaļu konstrukciju izstrāde. Iespējama izbraukšana objektā. Čuguna detaļu liešana t.sk. dekoratīvo elementu liešana. Iespējams izmantot pasūtītāja liešanas modeļus vai izgatavot detaļas pēc parauga. Čuguna marka: PČ, (pelēkais čuguns). Slīpēšana t.sk. plakano un apaļo detaļu slīpēšana. Detaļu asināšana.

S Panel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
SIA "S Panel" piedāvājums::

• sendvičpaneļi sienām, jumtiem un saldētavām • gatavi angāru risinājumi tirdziecības, ražošanas, noliktavu, lauksaimniecības un darbnīcu telpām • sienu, jumtu un konstruktīvie profili • trapeces profili • Z, C un OMEGA tērauda profili • moduļu jumta paneļi • fasādes kasetes un paneļi • jumta segumi • PVC jumta izolācijas mebrāna • bitumena jumtu klājums • jumta noteksistēmas

S.B.C., SIA

Zeltiņu 130, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Metālizstrādājumi , metālkonstrukcijas, (metāla izstrādājumi, konstrukcijas).

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

SCO Centrs, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
segumi, izolācijas materiāli, kokmateriāli, elektropreces, grīdas segumi, apdares materiāli, krāsas, metālizstrādājumi
Izgatavo un pārdod metālizstrādājumus plašā sortimentā: caurules, profilus, velmējumus, leņķus, sietus, stiprinājuma detaļas. Transportēšanai un uzglabāšanai izgatavo dažāda biezuma metāla konteinerus. Iespējams pasūtīt un iegādāties dizaina priekšmetus no metāla, kaltās margas un reliņus, kamīna piederumus, žogus un vārtus.