Metālizstrādājumi

Drukāt
Banner 1050x80

Latimports, SIA

Tautas 86-109, Daugavpils LV-5417
Metālizstrādājumi

MagMetal, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Saules 69-6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.

Mita M, SIA

Varšavas 70, Daugavpils, LV-5404
Uzgriežņi. Bultskrūves. Karjeru tehnikas aprīkojums, Transportieru lente tirdzniecība. Konveijeru lente. Rulīši. Visa veida gumija. Metāla troses. Pievadķēdes. Ķēdes. Šķelttapas. Transportieru, konveijeru lente, lentes, ruļļi. Elektro bungas. Sūkņi. Elektrodi. Stieples. Metināšanas, atkvēlināšanas stieples. Karjeru tehnikas iekārtu
1

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
SIA MontMet nodrošina dažāda veida pakalpojumus:: ✓ Metāla margu izgatavošanu ✓ TIG metināšanu ✓ Pulverkrāsošanu ✓ Detaļu karsto cinkošanu ✓ CNC virpošanu, virpotas detaļas ✓ Tīrīšanu ar smilšu strūklu, smilšstrūkla ✓ Skrošu strūkla Apraksts:

SIA "MontMet'' pēc individuāla pasūtījuma projektē un izgatavo metāla izstrādājumus, kā arī veic to montāžu. Pēc pasūtījuma nodrošinām arī karsto cinkošanu un pulverkrāsošanu. Visu savu produkciju izgatavojam pēc visaugstākajiem standartiem un, nepieciešamības gadījumā, nodrošinām arī dokumentāciju.

Izgatavojam metāla karkasus, kāpnes, margas un citus metāla izstrādājumus. Sadarbības partneris SIA MetMaster https://metmaster.lv/

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu.

2

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi: ✓ Melnā tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija CNC lāzergriešana ✓ Metāla konstrukciju savienojumi ✓ Metāla izstrādājumu un detaļu lāzergriešana ✓ Metināto konstrukciju izgatavošana ✓ Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbagaldiem ✓ Metāla detaļu ražošana vairumā ✓ Lokšņu materiālu lāzergriešana ✓ Metāla dizaina elementu ražošana ✓ Metāla apstrāde pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla detaļu locīšana ✓ MIG MAG metināšana ✓ TIG metināšana

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
PROMETAL darbības sfēras:: ✓ Metālapstrāde ✓ Lāzergriešana ✓ Cietmetāla griešana ✓ Cauruļu lāzergriešana ✓ Hidroabrazīvā griešana ✓ CNC locīšana ✓ Mehāniskā apstrāde ✓ Metāla valcēšana Apraksts:

"Prometal Group" sniedz CNC lāzergriešanas pakalpojumus. Lāzergriešanas tehnoloģija ļauj izgriezt jebkuras konfigurācijas detaļas no lokšņu tērauda ar ļoti augstu precizitāti. Piedāvājam cauruļu lāzergriešanu ar TRUMPF TUBEMATIC. Ar cauruļu lāzergriešanas tehnoloģiju iespējams nogriezt caurules jebkurā leņķī, sagatavot caurules metināšanai un izgriezt dažādas ģeometrijas caurumus. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību var sagriezt praktiski jebkuru materiālu biezumā līdz 150mm. Izplatītākie ir dažādas plastmasas, gumijas, titāns, varš, misiņš, granīts, stikls. TIG un MIG metināšana, metāla locīšana, CNC frēzēšana, CNC virpošana, urbšana, vītņošana, pulverkrāsošana un slapjā krāsošana, valcēšana, komplektēšanas pakalpojumi.

3

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

  • 3 Metālizstrādājumi

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu: SIA "Vairogs M" pamatnodarbošanās ir metināto slodzi nesošo tērauda konstrukciju izgatavošana. Uzņēmums izgatavo, montē nestandarta iekārtas rūpniecības uzņēmumiem un izpilda iekārtu palaišanas – iestatīšanas darbus. Tāpat uzņēmumā ražo un piegādā kvalitatīvas metinātas tērauda konstrukcijas un veic arī citus darbus.

Vecais Makss, SIA

18.novembra 104a, Daugavpils LV-5404
Metālizstrādājumi . Skrūves, naglas, dībeļi. Urbis metālapstrādei, betonam, kokam.

multicolor.lv, Goodwin, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 17, Daugavpils LV-5410
Apraksts: Uzņēmuma galvenais mērķis ir metāla izstrādājumu pulverkrāsošana, izmantojot modernas iekārtas. Infrasarkano staru krāsns iekšējie izmēri 7,5m x 1,7m x 2,25m. Produkcijas max. izmērs krāsošanai 7,3m x 1,65m x 2,1m. Lielo izmēru polimerizācijas ļauj īsā laikā krāsot līdz 300m2 dienā. Saprātīgas cenas. Augsta kvalitātes garantija. Precīzi termiņi. Individuāla pieeja katram klientam. Pulvera pārklājuma priekšrocības ir augstāks vides, skrāpējumu, korozijas, ķīmisko un mehānisko bojājumu aizsardzības līmenis. Darbā mēs izmantojam RAL krāsu katalogu.
Izgatavo un pārdod metālizstrādājumus plašā sortimentā: caurules, profilus, velmējumus, leņķus, sietus, stiprinājuma detaļas. Transportēšanai un uzglabāšanai izgatavo dažāda biezuma metāla konteinerus. Iespējams pasūtīt un iegādāties dizaina priekšmetus no metāla, kaltās margas un reliņus, kamīna piederumus, žogus un vārtus.