Metāllūžņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Metāllūžņi , metāllūžņu iepirkšana, pieņemšana, metāllūžņu savākšana, pirkšana, melnie metāllūžņi , Krāsainie, metāllūžņi .

Sebr Met, SIA

Tērvetes 67a, Jelgava LV-3008
metāllūžņu izvešana, metāllūžņu demontāža, metāla lužņi, metāllūžņu iepirkšana, melnie metāllužņi, krāsainie metāllūžņi

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Svina lūžņi, metāllūžņi . Lūžņu akumulatori.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Ēku demontāža, Demontāžas darbi, demontāža, nojaukšana, demontēšana. Teritorijas sakopšana, nojaukšanas darbi, dārza mājas, mājiņas, ēkas, šķūņi, rūpnieciskās ēkas. Teritorijas izlīdzināšana, planēšana, grunts pacelšana, grunts izvešana. Teritorijas sakopšana, zemes darbi, zemes līdzināšanas, attīrīšanas, izlīdzināšanas darbi.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Celtniecība, metāllūžņi , asinizācija, būvgruži, atkritumi, tehnikas noma, būvtehnika, demontāža, zemes

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Dozimetrs, SIA

Senču 2, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "DOZIMETRS" pamatdarbība ir projektu izstrāde, ieviešana, konsultācijas un iekārtu piegāde radiācijas mērīšanas vajadzībām, kā arī risinājumu nodrošināšana kodolmateriālu kontrabandas novēršanai un kodoldrošībai kopumā.

ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

VAL.MET.A., SIA, Metāllūžņu iepirkšanas punkts

"Saliņas" , Brantu pagasts, Smiltenes nov., LV-4729

Sanekss Metāls, SIA

Rencēnu 32, Rīga, LV-1073
Krāsainie, melnie metāllūžņi ., Visu veidu metāllūžņi .

VAL.MET.A., SIA, Metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 1a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Metāllūžņi Limbažos. Metāllūžņu pieņemšana. Metāllūžņu cenas., Metāllūžņi , Melni, krāsaino metālu uzpirkšana, iepirkšana Sigulda, Valmiera, Limbaži. metāllūžņu iepirkšana

Varimets, SIA

Aviācijas 18f, Jelgava LV-3004