Muita, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Mēs piedāvājam:: ✓ avio pārvadājumus ✓ sauszemes pārvadājumus ✓ salikto kravu pārvadājumus ✓ noliktavas pakalpojumus ✓ iepakojumu un iepakošanu ✓ ērtu sūtījumu formēšanu un iespēju importēt sūtījumu datus no excel ✓ paaugstinātu atbildību ✓ brokera pakalpojumus ✓ importēt preces no Eiropas, Āzijas, ASV un citām pasaules valstīm

Albro Group, SIA, juridiskie pakalpojumi

Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apraksts: Jurista pakalpojumi jau vairāk nekā 10 gadu darba pieredze. Juridiskās konsultācijas saistību tiesībās, juridisko dokumentu izstrāde. Pārstāvniecvība Latvijas Patentu Valdē un Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma organizācijā EUIPO, un pasaules intelektuālā īpašuma WIPO, valsts iestādēs, tiesās, muitā un citās institūcijās Latvijā. Preču zīmju reģistrācija Latvijas Republikas Patentu valdē. Konsultācijas intelektuālā īpašuma strīdu un pārkāpumu jautājumos, negodīgas konkurences, reklāmas ar muitu saistītajos gadījumos. Izstrādāt un konsultēt licencēšanas un franšīzes līgumu un intelektuālā īpašumu tiesību komercializācijas jautājumos, pārvaldīšanas stratēģiju un intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzību. Juridiskā palīdzība celtniecības jomā.

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"WILDE Logistics" ir uzsākusi savu darbību 2010. gadā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs piedāvājam pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu, protam rast risinājumus arī nestandarta situācijās un esam radoši savā darbā. Veicam regulārus pilno un salikto sauszemes kravu pārvadājumus pēc noteikta grafika. Mums rūp katrs mūsu klients!

KADDEX, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Ātri un droši pārvadājumi no Rietumeiropas valstīm::

Mēs spējam novērtēt katru klientu kurš tieši mums ir uzticējis savus kravu sūtījumus. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa biznesa partnera attiecības uz kādām klienti var paļauties.

✓ Dānija ✓ Nīderlande ✓ Luksemburga ✓ Beļģija ✓ Šveice

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA REV.EKO piedāvā kvalitatīvu un drošu jūras konteineru kravu piegādi uz/no jebkuras pasaules valsts, sadarbībā ar lielākajām konteineru pārvādājumu līnijām, muitas formalitāšu kārtošanu, kravu uzglabāšanu un konteineru kravu pārvadājumus pa dzelzceļu un ar autotransportu.

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 5, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Muitas, SIA

"Muitas" , Rubas pagasts, Saldus nov., LV-3892
Mežizstrāde