Namu apsaimniekošana

Drukāt
Banner 1050x80

Annas 2, dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

Annas 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Namu apsaimniekošana

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Arra, SIA

Skolas 21-510, Rīga, LV-1010
Apraksts: Projektēšanas pakalpojumi

Art Tehno, SIA

Upesciems, Padebešu 22-1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137

Attīstības projektu pārvalde, SIA

Sauleskalns, Kārļa 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

Ausekļa 16, SIA

Ausekļa 16, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Dzīvojamo un nedzīvojamo ēku apsaimniekošanu veic sertificēti namu pārvaldnieki, atbrīvojot namu iedzīvotājus no rūpēm par komunālo pakalpojumu pieejamību, remontdarbiem, koplietošanas telpu uzkopšanu, kā arī - teritorijas uzkopšanu un apzaļumošanu. Tiek piedāvāti namu apsaimniekotāju konsultēšanas un sertificēšanas pakalpojumi.