Noma, visā Latvijā

Drukāt

Tolmets Vidzeme, SIA, Alūksnes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Ganību 18, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi

Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Kronus, SIA

Ulbroka, Dauguļu 19, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Palešu apmales ✓ Paletes ✓ Koka paletes ✓ Koka iepakojumus ✓ Paliktņu ražošanu ✓ Apmaļu ražošanu Mūsu klienti:

Klienta intereses ir pirmajā vietā. Mēs uzturam pastāvīgu kontaktu ar patērētājiem un piegādātājiem ar mērķi izprast un nodrošināt viņu vajadzības, vēlmes un sagaidāmo rezultātu. Mēs cenšamies patīkami pārsteigt klientus ar izstrādājumiem un apkalpošanas kvalitāti un ļaut viņam sajust, cik ļoti mums viņš ir svarīgs.

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu veikals "Ziedu klēpis" piedāvā:: ✓ Ziedu pušķi ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika ✓ Kāzu floristika ✓ Kāzu svinību noformēšana ✓ Inventāra noma ✓ Citi pakalpojumi Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Pakalpojumi: ✓ Atmuitošanas pakalpojumi; ✓ Noliktavas; ✓ Kravu pārvadājumi Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

ITHAL SIA, Auto celtņa noma

Ganību dambis 25d, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: ITHAL SIA nodarbojas ar augstas kvalitātes pacelšanas tehnikas nomu klientiem nepieciešamajā laikā un vietā. Tiek piedāvāti mobilie celtņi, autokrāni, ceļamkrāni, pacēlāji un autoceltņi ar celtspēju no 35 līdz pat 500 tonnām. Latvijas tirgū uzņēmums darbojas kopš 2006. gada.

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.