Noma, adresē Ogre

Drukāt

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pārvākšanās serviss, Jaunu mēbeļu piegāde un montāža, kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi,  Kastu noma , /boxrent, noma kastu, pārvākšanās kastu noma , biroja pārvāksānas kastu noma , Bolderāja, Daugavgrīva,

Idresalas, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Auto noma; vieglie auto

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

KUUM Trans, SIA

Liepu aleja 8-2, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

KennaR, SIA

Annas 11, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052

Kursu bāze, SIA

Brīvības 125, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Izīrējam telpas birojiem, telpu noma Ogrē.

Kurvedam, SIA

Ogres 12-38, Rīga, LV-1019
, Noliktavu pakalpojumi, Uzkopšanas serviss, Loģistika, Atkritumu izvešana, Autobusu, mikroautobusu noma , pārvadājumi: aviotransporta, Kurjeru pakalpojumi, Pārvietošanās serviss, Pasts, pasta pakalpojumi, Telpu noma

Kāpēcis, atrakcijas

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas un dažādas āra spēles, profesionālo cukurvates aparātu, burbuļpūšamo aparātu bērnu ballītēm, svinībām, sporta spēlēm, dārza svētkiem, vai vienkārši jaukām brīvdienām. Atrakcijas atbilst visiem drošības standartiem, turklāt tās tiek pārbaudītas un apkoptas pirms katra pasūtījuma. Izvēlētās atrakcijas iespējams piegādāt, uzstādīt, pēc pasākuma nojaukt un aizvest - nekādu rūpju jums!

Kāpēči, izziņas skola

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piepūšamo atrakciju noma Ogre, Ogrē, Piepūšamās atrakcijas sporta spēlēm, ballītēm, dārza svētkiem, piepūšamās, Piepūšamo atrakciju noma . „Pirātu kalns”.

Latno, SIA

Blaumaņa 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

MGR1, SIA

Rembates 11, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Telpu noma

MZR, SIA

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Marss, SIA

Preses 2, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Atkritumu izvešana, konteineru noma

NOMNETS, V.Petrova nomas un elektronisko tīklu servisa individuālais uzņēmums

Ogres nov., Ogre, Mālkalnes prospekts 30-212, LV-5001
Informācija no uzņēmumu reģistra

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Nesēdi mājās, biedrība

Mālkalnes prospekts 26, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Sporta un tūrisma preču noma

Nu tad, SIA

Ezera 31-1, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052