Ortopēdija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Pilsoņu 13, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
SIA "Tehniskā Ortopēdija " iespējama ekstremitāšu protēžu un ortožu, arī medicīnisko korsešu, saņemšana

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

GROBIŅAS VETERINĀRĀ KLĪNIKA

Alejas 24, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Grobiņas veterinārās klīnikas pakalpojumi: ✓ Neatliekamā palīdzība dzīvniekiem, diennakts veterinārā klīnika ✓ Dzīvnieku vakcinācija, transpondera (mikročipa) ievade un reģistrācija  ✓ Dokumentu noformēšana dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm  ✓ Profesionālā ārstnieciskā dzīvnieku barība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgendiagnostika ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ortopēdija ✓ Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta ✓ Stacionārs

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Apraksts:

"Veterinārā ambulance Toto" atrodas Imantā, Rīgā. Mēs piedāvājam veterinārārsta pakalpojumus, konsultācijas, dzīvnieku diagnostiku, izmeklēšanu, ārstēšanu, vakcinēšanu, ķirurģiju, kā arī dzīvnieku barību, barību suņiem un kaķiem. Plague off Animal - barības piedevas. Gigi produkti (kaulaudu attīstībai, ādas veselībai, gremošanas trakta darbības normalizācijai suņiem un kaķiem). Extra port piedevas muskuļu masas palielināšanai un sportiskās kondīcijas nodrošināšanai.

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Lauvas zobs" darbojas jau vairāk nekā 18 gadus un ir viena no bērnu stomatoloģijas vadošajām klīnikām. Šodien "Lauvas zobs" ir sertificēta daudzprofilu stomatoloģiskā klīnika, kas aprīkota ar mūsdienīgu medicīnisko aparatūru. Klīnikā ir septiņi stomatoloģiskie kabineti, kuros augsti sertificēti zobārsti Jums vienmēr sniegs kvalificētu stomatoloģisko palīdzību - zobu kosmētisko restaurāciju, zobu protezēšanu un zobu implantāciju. Jūsu rīcībā ir tehnika, kas regulēs un izlabos nepareizu sakodienu, augstas kvalitātes breketes un mūsdienīga zobu balināšanas sistēma, kas veic efektīvu zobu balināšanu. Pateicoties mūsu stomatologu, higiēnistu, ķirurgu, ortodontu un endodontu pieredzei un profesionalitātei, Jūs patīkami pārsteigs ārstēšanas rezultāts un augstais apkalpošanas līmenis. Kvalificēta stomatoloģiskā palīdzība, kas nepieciešama bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam, tiek sniegta BEZ MAKSAS valsts programmas ietvaros.

Tonus Elast, SIA

Grīnvalti, "Pilskalni" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3473
Par uzņēmumu:

SIA "TONUS ELAST" ir Latvijas uzņēmums, kas ražo medicīniskos elastīgos izstrādājumus:

✓ kompresijas zeķes un zeķubikses; ✓ muguras balsta jostas; ✓ grūtnieču jostas; ✓ stājas korektorus; ✓ ortozes locītavām; ✓ elastīgās saites.

Īpašu atzinību mediķu aprindās ir ieguvuši mūsu kompresijas trikotāžas izstrādājumi – kompresijas zeķes, zeķubikses un piedurknes. Medicīniskie kompresijas izstrādājumi tiek ražoti profilakses, pirmajā un otrajā kompresijas klasē. Tas nozīmē, ka produkti ir piemēroti gan vēnu saslimšanas risku mazināšanai, gan ārstēšanai, gan pēcoperācijas laikā. TONUS ELAST kompresijas izstrādājumu efektivitāti atzīst pasaules līmeņa eksperti, tie atbilst stingrākajiem standartiem, un produkcijas atbilstība kompresijas klasēm ir starptautiski sertificēta. Jostas un korektori ir TONUS ELAST otra lielākā produktu grupa. Mūsu pieredzējušie inženieri izstrādājuši gan sarežģītas pēcoperācijas jostas, gan jostas un stājas korektorus ikdienas labsajūtai. Īpašu uzmanību esam veltījuši grūtnieču jostu izstrādei un jauno māmiņu produktiem. Populārākie produkti šajā grupā ir grūtnieču jostas un veļa jaunajām māmiņām. TONUS ELAST ražotne atrodas pie Liepājas, un tajā strādā ap 180 darbinieku. Katru gadu TONUS ELAST inženieri un tehnologi izstrādā jaunus produktus, kas atbilst moderna tirgus prasībām. Jau kopš 1995. gada mēs rūpējamies par savu klientu labsajūtu un esam lielākais elastīgo medicīnas preču ražotājs Baltijā.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Atipiskās protezēšanas laboratorija, SIA

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts: Ārstniecības iestāžu reģistra kods: 019568301.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Veterinārās klīnikas pakalpojumi - konsultācijas, profilaktiskie pasākumi (pretparazitārie, vakcinēšanas u.c.), diagnostiskie izmeklējumi, eitanāzija, mājas vizītes, mikročipēšana,​ dzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā​, terapija, ​vispārējā ķirurģija, ​sterilizācija, kastrācija, stomatoloģija, ortopēdija, ginekoloģija, rentgendiagnosika, ​ultrasonogrāfija, zoopreces (dzīvnieku ārstnieciskā barība, aksesuāri, u.c.).

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Ortoadaptic, SIA

Nometņu 26a, Rīga, LV-1048
Piedāvājam:: ✓ Sēdēšanas sistēmas ✓ Kompresijas ortozes ✓ Ortozēšana ✓ Protezēšana Ortopēdijas centrs:

Tehniskās ortopēdijas uzņēmums, specializējamies pēc individuāliem mēriem izgatavotās sēdēšanas sistēmas, kompresijas ortozes. Izgatavojam arī Mīkstās ortozes, cietās ortozes un ekstremitāšu protēzes pēc individuāla pasūtījuma. Sniegtajiem pakalpojumiem pieejams arī valsts atbalsts.

Fiziofit, SIA, Fizioterapijas un veselības sporta prakse

Muitas 3e, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājumā:: ✓ Fizioterapijas pakalpojumi ✓ Fitnesa pakalpojumi ✓ Veselības sporta pakalpojumi Par mums: Rehabilitācijas un veselības aprūpes profilakses pasākumi – ārstnieciskā vingrošana, manuālā terapija, otropēdija, ārstnieciskā masāža. Veselības sports. Veselības profilakses pasākumi un rehabilitācijas pakalpojumi, nodarbības veselības sporta grupās, optimālās stājas skola, Neurac metode ir aktīvo vingrojumu sistēma.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.