Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija

 

Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Home & You

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

ZL.LV iesaka

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Piedāvāju metināšanas pakalpojumus. Es esmu ieguvis metinātāja kvalifikācijas pārbaudes sertifikātu - LVS EN ISI 9606-1 135 P BW FM1 S s12 PF ss nb. WPS atsauces 135-BW-P-12-PF. Kvalifikācijas diapazons 135;138. Ir pieredze celtniecības nozarē, kas saistīta ar metināšanu. Varu sametināt lielas konstrukcijas. Veicu pārtikas ražošanas iekārtu metināšanu. Veicu arī demontāžu metāla izstrādājumiem - griešanu ar skābekļa un deggāzes degli jeb autogēna griešanu. Strādāju ar MIG(metāla konstrukcijas, melnā metāla izstrādājumi), MAG , TIG(alumīnijs, nerūsējošos tērauds). Ir iespējams veikt arī individuālus pasūtījumus. Ar iespēju aizbraukt pie klienta. Pirms darbu veikšanas veicu konsultāciju. Sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām.  

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

ZL.LV iesaka

Pharmeko Lettland, SIA

Saules 65A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

PHARMEKO LETTLAND nodarbojas ar meža ogu un sēņu uzpirkšanu visā Latvijā. Piedāvājam noliktavu pakalpojumus, kā arī autotransporta, kravas autotransporta un kravas furgonu ar refrežiratoru nomu.

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
Apraksts: Pieteikšanās COVID-19 testam pa tālr. 20006062; rezultāti 24h laikā. Laboratorija, kura ievieš Latvijā jaunus medicīniskos laboratorijas izmeklējumus. Pakalpojumi pacientiem un medicīnas iestādēm. Imunologa konsultācijas.

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Dabas laboratorija

Dārza 29A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

Unti, SIA

Jāņkalna 18, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmums, un pēc pasūtījuma uzņēmumiem un privātpersonām.

Dieniņas, lauku māja

"Dieniņas", Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113
Apraksts:

Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā "Dieniņas" ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas "Dieniņās" tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Vidrižu aptieka

Vidriži, "Ambulance" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Apraksts:

"Vidrižu aptieka" - medikamentu tirdzniecība, higiēnas preces, kompensējamie medikamenti, zāļu izgatavošana, homeopātiskie līdzekļi, farmaceita konsultācijas.

ZL.LV iesaka

Domu pietura, SIA

Raiņa 19, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts: Mājas vīnu degustācija. Ģimenes uzņēmums „Domu pietura” atrodas vienā no sakoptākajām Madonas privātmājām, šeit tiek raudzēti upeņu, jāņogu, rabarberu, ķiršu, ābolu, pīlādžu u.c. vīni. Vīnu gatavošanas pieredze uzkrāta 50 gadu garumā. Degustācijas programma, sarunas par vīnu, vīnu iegāde.

Home & You

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.