Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

Hards, SIA, Individuālie aizsardzības līdzekļi veikals – noliktava

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Darba cimdi, aizsardzības līdzekļi, darba apavi, darba apģērbs, noformējums ar logo. Vairumtirdzniecība. Darba cimdi, ādas cimdi, gumijas cimdi, adīti cimdi, darba jaka, puskombinezons, kombinezons. Lietus apģērbs, respiratori, gāzmaskas, aizsardzības ķiveres, cepures, aizsargbrilles, halāti, vienreizējās lietošanas apģērbs, drošības

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k.3, Rīga, LV-1073
Industriālie riteņi un ritenīši: Piedāvājam industriālos riteņus un ritenīšus dažāda izmēra un no dažādiem materiāliem. Palešu ratiņu rullīši pieejami ar vai bez lodīšu gultņiem. PERUZA TEHNOLOĢIJAS, industriālie ritentiņi un ritenīši: Kompānijai ir liela pieredze industriālo ritenīšu tirdzniecībā. Ritenīšus ir iespēja iegādāties uzreiz. Piedāvājumā ir gan vieglas, gan lielas kravnesības riteņi.

DCL, SIA, tehnoloģiskie risinājumi pārtikas ražošanai

Ilzenes 26, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA DCL ir uzņēmums ,kurš nodarbojas ar ražošanas palīgmateriālu ražošanu un piegādi pārtikas pārstrādes industrijas rūpnīcām . Sākotnējā darbības fokusa specializācija -gaļas pārstrādes uzņēmumi, kas šobrīd ir paplašināta ar sortimenta piedāvājumu Piena, Zivju ,Dārzenu pārstrādes un Maizes industrijām. Uzņēmums ir viens no līderiem savā jomā Baltijas tirgū un aktīvi darbojas citu tirgu, kā Polija, Izraēla, Vidus- Āzijas valstis un Skandināvijas reģiona apgūšanā.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

Farmeko, SIA

Brīvības gatve 403-3.st., Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "Farmeko" dibināta 2001. gadā ar mērķi veikt medicīnas preču importu, eksportu un vairumtirdzniecību, kā arī medicīnas preču pārdošanu aptiekās. No 2008. gada darbojas sanitāro preču ražotne, kurā ražo higiēniskos, mitrumu absorbējošos paladziņus, ieviešot tirgū jaunas preču zīmes "SanaSet", "SanaSet Baby" un "SanaPet".

Bufo, Veterinārā klīnika Ķekavā

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Veterinārās klīnikas piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Vizīte ✓ Izziņa ✓ Vakcinācija un reģistrācija ✓ Procedūras un manipulācijas ✓ Ķirurģiskas operācijas ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieka eitanāzija Klīnikas "Bufo" veterinārārstes:: ✓ Linda Samiņa ✓ Valērija Guseva ✓ Vija Guseva

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Monte Kristo kafija, veikals - kafejnīca

Ģertrūdes 27, Rīga LV-1011
Apraksts:

Rīgas labākā kafija labākajā kafijas veikalā! "Monte Kristo" kafija piedāvā plašu izvēli ar kafijām un tējām. Pie mums atradīsiet gan dažādas klasiskās kafijas, gan aromatizētas kafijas, kuras varat aplūkot mūsu mājaslapā. Tirgojam arī tējas no dažādām pasaules valstīm. Nodarbojamies arī ar vairumtirdzniecību.

Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka, SIA, Zoopreces Valmiera

Mazā Stacijas 5, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka" piedāvā veterinārārsta pakalpojumus, pieejama veterinārā aptieka, zoopreces, dzīvnieku barība un dzīvnieku aksesuāri. Valmierā. T. 29449835

Laktro, SIA

Dzirnavu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

Aktis, SIA, Salacgrīvas filiāle

Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

SIA "M.A.N." sniedz ēdināšanas pakalpojumus mācību iestādēs, uzņēmumos un valsts iestādēs Jelgavā. Uzņēmums piedāvā arī ēdienu un dzērienu piegādi, banketu servēšanu un apkalpošanu klienta norādītajā vietā. Ēdienu piegāde uzņēmumiem notiek ne tikai pilsētās, bet arī sporta pasākumos, koncertos un dažādos objektos ārpus tām.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība (“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Amicus, veterinārā klīnika

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Smaidas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1996. gada 26. aprīlī. Tagad mūsu īpašumā ir divas kautuves un tiek piedāvāta ne tikai cūkas un liellopa gaļa un subprodukti, bet arī kaušanas un transporta pakalpojumi. Mūsu ražotā gaļa tiek pārdota gan mazākos veikalos un tirgū, gan arī lielos veikalu tīklos, kas novērtē kvalitāti un ir ieinteresēti patērētājiem piedāvāt produkciju, par ko var būt droši, ka tā nākusi no Latvijā audzētiem mājlopiem un gaļa būs kvalitatīva. Īpašs prieks par sadarbības partneriem, kuri ir novērtējuši sadarbību ar mums, un ar kuriem sadarbojamies jau no paša sākuma. Arī sniedzot transporta un kaušanas pakalpojumus, veicam tos ar atbildību un esam iemantojuši uzticību daudziem sadarbības partneriem, ar kuriem sadarbojamies jau gadu garumā.

ZL.LV iesaka

Hanzas Maiznīcas, AS

Brīvības 155a, Rīga
Par uzņēmumu:

"Hanzas Maiznīcas" zīmolam ir jau vairāk nekā 25 gadu vēsture. Pats "Hanzas Maiznīcas" zīmols cēlies, apvienojot 4 maizes ceptuves Latvijā, līdz ar to šāds vēsturiskā ceļa sākums ļāvis saglabāt spēcīgas tradīcijas un vērtības, kā arī mīlestību pret maizes cepšanu. AS "Hanzas maiznīcas" īpašnieks Somijas uzņēmums "Vaasan" Oy kopš 2015. gada jūnija ir kļuvis par starptautiskā Zviedrijas koncerna "Lantmännen ek. för" sastāvdaļu, ļaujot nostiprināt pozīcijas Baltijas jūras reģiona valstīs un papildināt piedāvājumu ar vairākiem jauniem produktiem un konceptiem. Šobrīd saviem pircējiem AS "Hanzas Maiznīcas" piedāvā ap 40 dažādus svaigās maizes produktus, kuri tiek galvenokārt pārstāvēti zem tādiem zīmoliem kā Kungu, Kuršu, Pļavas, Toste, Rudzu Rikas un Brokastu. Katras pārmaiņas ir nesušas līdzi jaunu izaugsmi, tāpēc šodien varam piedāvāt produktus ar pievienoto vērtību, ko ik dienas novērtē mūsu pircēji!