Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

Kuivižu krogs

Pērnavas 58, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Kuivižkrogs, kuivižu krogs, krogs Salacgrīvā, ēdināšana Salacgrīvā, privāti pasākumi, vieta privātiem pasākumiem, bārs, restorāns, viesnīca, istabiņas

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Viesnīcas, viesnīca, viesnīca Liepājā, centrā, naktsmītne, hotelis, Hotel, apartamenti, numuriņi, lukss, lux, komforts, standarts, nakšņot, atpūta Liepājā, pie jūras, labs serviss, ērtā vietā, pārnakšņot, pārnakšņošanas iespējas, naktsmītnes, autostāvvieta, WIFI, auto stāvvieta. Restorāns, dienas piedāvājums, banketi, banketu

MEZULI, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas par fasēšanas, pildīšanas, produktu žāvēšanas procesiem ✓ Projektēšanas pakalpojumi (ražotnes, virtuves, restorāni u.c.) ✓ Mārketinga pakalpojumi, tirgus izpēte ✓ Jaunu tehnoloģiju un iekārtu piemeklēšana Par mums: SIA "Mezuli" saviem klientiem piedāvā atbilstošus pārtikas produktu fasēšanas, pildīšanas, dozēšanas un iepakošanas risinājumus. Tādās nozarēs kā "augļu un dārzeņu pārstrāde" piedāvājam ļoti plašu šo produktu pārstrādes spektru, tas ir, žāvēšanu, saldēšanu, grilēšanu, zupu, sulu, biezeņu, kompotu ražošanu. Sniedzam konsultācijas par jaunākām produktu fasēšanas, dzērienu pildīšanas, produktu žāvēšanas metodēm un tendencēm. Sadarbojamies ar zinātniekiem un iekārtu ražotājiem jaunu produktu izstrādē, kā arī ar projektētājiem, lai izveidotu visatbilstošāko projektu konkrētajai vietai un telpai. Mūsu sadarbības partneri ir vairākas Eiropas iekārtu ražotāfirmas, kas piedāvā gan automātiskās līnijas, gan pusautomātiskās līnijas un atsevišķas iekārtas, kas piemērotas maziem ražotājiem. Kopīgi esam ieinteresēti mūsu reģionā ieviest jaunas un progresīvas iekārtas un tehnoloģijas.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Silvans, SIA, Bārs

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Piedāvājumā:: ✓ Iespēja ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas medību stila zālē vai vasaras terasē; ✓ Konditorejas izstrādājumi; ✓ Svinību galda klāšana uz vietas 40-80 personām, kā arī izbraukumos; ✓ Izbraukumu tirdzniecība; ✓ Biljards. Par uzņēmumu:

Bārs “Silvans” atrodas ciematā “Silva”, kas ir 2 km no Smiltenes un netālu no Vidzemes šosejas, ceļa Gulbene – Valmiera malā.

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ Rapšu rauši ✓ Sojas spraukumi ✓ BIO Kvieši ✓ BIO Pupas ✓ Cukurbiešu graizījumi ✓ Dzīvnieku barība ✓ Graudu tirdzniecība Apraksts:

Lopbarības tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Nodrošinām piegādi visā Latvijā. Produkcijas eksports uz Eiropas valstīm. Rapšu rauši, rapšu eļļa, sojas eļļa, saulespuķu eļļa, rapšu spraukumi, sojas spraukumi, kukurūzas DDGS, saulespuķu spraukumi, melase, cukurbiešu graizījumi, kukurūza. BIO graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: BIO rudzi, BIO kvieši, BIO tritikāle, BIO mieži, BIO auzas, BIO griķi, BIO zirņi, BIO pupas, BIO ripsis, BIO rapsis. Konvencionālo graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis. Latvijā ražoti rapšu rauši, rapšu eļļa.

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Kalnpierbes, ZS

"Pentsils" , Ērģemes pagasts, Valkas nov. LV-4711
Par mums::

"Kalnpierbes", ZS piedāvājumā mājlopu iepirkšana un gaļas tirdzniecība. Kautuves pakalpojumi. Pakalpojumu sniegšana - Vidzeme.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Labdarības veikals, ASJA

Rīgas 14-2.st., Baloži, Ķekavas nov., LV-2112
Apraksts:

Aicinām gūt prieku un dāvāt to, palīdzot citiem! Gūstiet pozitīvas emocijas, iepērkoties mūsu veikalā ASJA. Kurā ir plašs piedāvājumā ar bērnu un pieaugušo apģērbi un apavi, rotaļlietas, dažādas mājlietas, traukus, antīgus priekšmetus. Pie mums Jūs atradīsiet plašu sortimentu, zemas cenas un atsaucīgus pārdevējus.Veikalos var iegādāties organizāciju un privātpersonu ziedotās mantas un priekšmetus, kā arī vietējo mākslinieku (invalīdu, pensionāru, jauno māmiņu) izstrādājumus par zemākām cenām. Ar savu pirkumu Jūs atbalstiet Labdarības projektus.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

Tiečas, ZS

"Tiečas" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3119
Par ZS "Tiečas":

ZS "Tiečas" nodarbojas ar svaigu dārzeņu vairumtirdzniecību (burkāni, kartupeļi, galda bietes, kāposti), graudu audzēšanu un vairumtirdzniecību (rudzi, mieži, rapsis, kvieši), cūkgaļas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar lauksaimniecības zemju nomu un iepirkšanu.

Corner's, restorāns

Elizabetes 22, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"CORNER's" ir mājas restorāns, kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus Jaunmoku pilī un izbraukumos. Starp mākslu un smaržīgu kafijas tasi, nost no pelēkās drūzmas un ikdienas skrējiena, mīt CORNER's, kas liek garšas kārpiņām uzsprāgt. Vieta, kur satiekas skaista un garda ēdiena mīļotāji. Arī vīnotāji, priekā!

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

KNM Serviss, SIA

Jūras 15a, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Logi ✓ Durvis ✓ Garāžu vārti ✓ Alumīnija stiklotas konstrukcijas ✓ Logu uzstādīšana ✓ Logu serviss Par mums:: KNM SERVISS - oficiālais vācu kompānijas Hormann izplatītājs Ventspilī. Garāžu vārti, durvis, kārbas un piedziņas. Alumīnija stiklotas konstrukcijas. PVC logu risinājumi. Uzstādīšana, kvalitāte, serviss.

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ Maisiņu izgatavošana ✓ Folijspiede ✓ Izciršana ✓ Kongrīva reljefspiede ✓ Kartona aplīmēšana ✓ Metāla gredzenu (kniežu) uzstādīšana ✓ Laminācija ✓ Urbšana ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ UV Laka ✓ Grafiskais dizains un maketēšana