Pārtika, adresē Liepāja

Drukāt

Veselība, aptieka

Cukura 27, Liepāja LV-3414
Aptieka, zāles, medikamenti, pārtikas piedevas, vitamīni, higiēnas preces, bērnu pārtika , tējas, zāļu

Veselīga dzīvesveida klubs

Vītolu 5-1, Liepāja, LV-3401
Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji

Vido, SIA

Nākotnes 22, Liepāja, LV-3402
Zivju pārstrāde, pārtika

Vivasan Baltija, SIA, Filiāle

Kūrmājas prospekts 7-2.st., Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi: "Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Vējš Cafe, SIA

Graudu 45-1, Liepāja LV-3401
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Vēsts, SIA

Ventspils 56-2, Liepāja, LV-3405
Pārtikas tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Yelena foods, SIA

Pulkveža Brieža 40, Liepāja, LV-3414
Dragon Sushi, sushi Liepājā, suši Liepājā, kur paēst Liepājā, garšīgi paēst Liepājā, gardi sushi Liepājā, Liepājas sushi, garšīgi sushi Liepāja, sushi ar piegādi, bezmaksas piegāde Liepājā, suši piegāde, kur pasēdēt ar kompāniju Liepājā, maki, seti, karstie rolli, zupas, wok, uzkodas, dzērieni, paēst centrā, cafe Liepājas centrā, centrs,

Zālītes A, SIA, Veikals

Gaujas prospekts 5, Liepāja, LV-3407
Gaļas produktu tirdzniecība, pārtika