Pārtika, adresē Liepāja

Drukāt

Split, SIA

Bāriņu 28-1a, Liepāja LV-3401
Konditorejas izstrādājumu, saldumu ražošana

Strautu veikals-bārs

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Pārtikas tirdzniecība

Sveda3, SIA

Nidas 35, Liepāja, LV-3416
Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

Tamrex, SIA, Veikals

Cukura 27, Liepāja LV-3414
Drošība, drošības, darba drošības centrs, Snickers, ķiveres zeķe, t-krekls, darba jaka, darba jakas, darba kombinezons, darba bikses, darba apģērbs, darba apģērba, darba apģērbs, darba apģērbi, darba puskombinezons, cepure ar nagu, ūdensizturīgs apģērbs, ūdensizturīgi apģērbi, lietusmēteļi, kombinezons, ziemas bikses, ziemas jakas,

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
Eduarda Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Trīs karāti, SIA

Mežu 33, Liepāja, LV-3405
Gaļas pārstrāde, pārtika

VEGA 1 Serviss, SIA

Dūņu 8, Liepāja, LV-3401
Inženiertehnisko komunikāciju servisa kompānija, aukstumiekārtu, vitrīnu, saldēšanas kameru, kompresoru staciju montāža, apkalpošana, gāzes apkures katlu, siltummezglu, ūdensapgādes, kanalizācijas sistēmas iekārtas, vēdināšanas, gaisa aizkaru, kondicionieru, kondicionēšanas ledus ģeneratori, ātrsaldēšanas, kaušanas, pārstrādes

VLADoks, SIA

Liepājas 16, Rēzekne, LV-4601
Gaļas produktu tirdzniecība, pārtika

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!

Vecliepāja, kafejnīca

Eduarda Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Kafejnīcas, kafejnīca Liepājā, restorāni, cafe Vecliepāja, restorāni Vecliepājā, vecpilsēta, ēdināšana, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšanas uzņēmumi, galdu klāšana, bankets, banketu, apkalpojam banketus, bārs, bāri, svinības, jubilejas, pasākumi, mielasti, mielasts, vakariņas, ēdienu piegāde, desertu vīni, heress, portvīns,

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.