Pārtika, adresē Rīga

Drukāt

Arāji, piemājas saimniecība

Umurga, Ezera 22, Umurgas pagasts, Limbažu nov. LV-4004
Bioloģiskie pārtikas produkti, bioloģiskie produkti, bioloģisko pārtikas produktu piegāde, bioloģiskie dārzeņi, bioloģiskās vistu olas, bioloģiskie konservi. Dārzeņu, augļu tirdzniecība, piegāde, ekoloģiski pārtikas produkti, lauku pārtikas produkti, nepastarizēts piens, mājas vistu olas, piemājas saimniecība, ķimeņu siers, lauku

Asante, SIA

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji

Asino, SIA

Krišjāņa Valdemāra 106, Rīga, LV-1013

Aspari, SIA

Carnikava, Mērnieku 4, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Piedāvājam:: ✓ Polipropilēna trauki ✓ Konservu vāki Iepakojumu izgatavošana:

SIA "Aspari" ir iepakojumu izgatavošanas uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājām augstas kvalitātes polipropilēna traukus pārtikas un nepārtikas preču iepakošanai. Pieejamas dažādas pārtikas trauku formas – apaļas, ovālas un taisnstūra, kā arī daudzveidīgi trauku tilpumi – no 80 ml līdz pat 2000 ml. Tāpat ir iespējams veikt trauku apdruku pēc klienta iesūtītās skices. Trauki visbiežāk tiek izmantot pārstrādes rūpnīcās un piena produktu, piemēram, krējuma, jogurta vai biezpiena, fasēšanai. Tapāt tie piemēroti tādu pārtikas produktu iepakošanai kā medus vai ievārījums. Nepārtikas preču kategorijā šos iepakojumus nereti izmanto dažādu beramo vielu iepakošanai un uzglabāšanai.

Asvo plus, SIA

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Pārtikas vairumtirdzniecība

Asņini ll, SIA

Rīgas 50, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu

Atasco, SIA

Aleksandra Čaka 147, Rīga LV-1012
Augļu un dārzeņu pārstrāde, pārtika

Atlas Premium, SIA

Rūpnīcu 4, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Zivju un zivju produktu tirdzniecība, pārtika

Augļi un dārzeņi, SIA

Baltāsbaznīcas 42, Rīga, LV-1015
Augļu un dārzeņu tirdzniecība, pārtika

Augļu grupa, SIA

Braslas 27-37, Rīga, LV-1084
Augļu un dārzeņu vairumtirdzniecība, pārtika

AuraBalt, SIA

Dzirnavu 119-48, Rīga, LV-1050
Zobārstniecības, preces, materiāli. Implantu sistēma. Kompozīta materiāli.Ķirurģiskie vienreizlietojamie materiāli, matricu sistēma, dezinfekcijas līdzekļi, mutes kopšanas līdzekļi, mutes dobuma gēls Instrumenti zobārstniecībai, ķirurģijai, higiēnai, ortodontijai. Kursi, semināri zobārstiem, tehniķiem. Kompozīta krāsniņā CHC3.

Ausekļi, veikals

Jumprava, Daugavas 1, Jumpravas pagasts, Ogres nov., LV-5022

Austris, veikals

Rīgas 24, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pārtikas veikali, pārtika , augļi, piena produkti, maize, saldumi, konditorejas izstrādājumi, miltu produkti