Pasažieru pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Egotour, SIA

Upes 39, Rēzekne, LV-4601
Pasažieru pārvadājumi

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Elvi 2, SIA

Palejas 4, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160

Elytour, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 8-38, Rīga, LV-1026

Energoparks, SIA

"Viesalgi" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
krūmu ciršana, trimmerēšana, agrotehniskā kopšana, zemju attīrīšana no apaugumiem, Robežstigu tīrīšana, Pasažieru , pārvadājumi Latvijā, Baltijā, autobusu noma ar šoferi līdz 18 vietām.

Erdas, SIA

Balvi, Balvu nov. LV-4501

Estrella, IK

Valkas 58-110, Daugavpils, LV-5410
Taksometru pakalpojumi

FARIZ, SIA

Valērijas Seiles 12-6, Rīga LV-1019
Informācija no uzņēmumu reģistra

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Fišiņš X, IK

Stacijas laukums 1, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101

Fortuna Travel, SIA

Matīsa 31-/2, Rīga, LV-1001
Ceļojumi, autobusu noma, Latvija, Igaunija, Lietuva, autobusu noma, viesnīcu rezervēšana, biļetes, pēdējā brīža piedāvājumi, (last minute) vīzas, tūrisms. Braucieni ar autobusu: Polija, Čehija, Francija, Horvātija, Ungārija, Šveice, Slovākija, Zviedrija, Somija, Dānija. Atpūta: Ēģipte, Turcija, Krēta, Grieķija, Spānija, Tunisija,

Fortūna 2, SIA, TAXI

Zvaniet droši - turpinām darbu 24/7 !
Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Strādājam 365 dienas gadā! 24 stundas katru dienu! Bez brīvdienām,  arī svētkos!

Taksometri, taxi, taksometra pakalpojumi Ventspils, Ventspilī, Lavijā, Kurzemē, Lietuvā, Igaunijā.

G7 Aviation, SIA

Viļānu 9-4, Rīga LV-1003
Aviokompānijas, aviotransports

Galss Buss, SIA

Skulte 14-9, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2108