Pirtis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

1

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari", Mores pagasts, Siguldas nov., LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Sainkom, SIA

Arodu 64, Daugavpils, LV-5404
Apkures krāsnis, malkas apkures krāsnis, kamīni, keramiskie dūmvadi, nerūsējošā tērauda dūmvadi, pirts krāsnis, čuguna izstrādājumi, čuguna virsmas plītīm, čuguna durvis plītīm, čuguna aizbīdnis, čuguna restes, čuguna cepeškrāsnis, čuguna katli, Jotul, TERMOFOR, (pirtīm) apkures krāsnis Daugavpilī, malkas krāsnis Daugavpilī, Latgalē,

Salmiņi, viesu nams

Aglona, Tartakas 1, Aglonas pagasts, Preiļu nov., LV-5304
Pie mums Jūs gaida skaista un sakopta vide, mājīgas un siltas telpas un plašas aktīvās atpūtas iespējas, kas veidotas saimnieku pašu rokām un iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos. Liels dīķis makšķerēšanai un atpūtai pie paša viesu nama, kur lomā var iegūt karpas, karūsas, līdakas un arī vēžus. No iegūtā loma turpat var uzvārīt gardu zivju zupu, vai

Sanare-KRC Jaunķemeri, SIA

Kolkas 20, Jūrmala LV-2012
Rehabilitācijas centrs „Jaunķemeri” ir daudzprofila rehabilitācijas centrs, kas savā ikdienas praksē apvieno mūsdienu rehabilitācijas tehnoloģijas ar vēsturiskām kūrorta ārstēšanas tradīcijām – dūņu un minerālūdens procedūrām. Rehabilitācijas pakalpojumi tiek sniegti agrīni pēc akūtām saslimšanām, traumām un operācijām, kā arī hronisku

Sanders, kafejnīca

"Zīles", Ozolpils, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Viesu nams, kafejnīca, naktsmītnes, brokastis, pusdienas, vakariņas, pirts, motelis, viesnīca; numuriņos - dušas, tualete, televizors. Hotelis, istabiņas, numuriņi, tēja, kafija, velosipēdu noma, velosipēdu remonts, velosipēdi, jubilejas, pasākumi, (līdz 10 personām).

Sanders, viesu nams

"Zīles", Ozolpils, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Sapnīši, ZS

"Sapnīši", Jaunzemi, Ilzenes pagasts, Alūksnes nov., LV-4344

Satekas, atpūtas komplekss

"Satekas", Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Viesu nams, viesu māja, viesnīca, atpūtas vieta, telpas kāzām, telpas svinībām, telpas jubilejām, telpas kristībām, telpas salidojumiem, telpas semināriem, telpas banketiem, pirts. Telpas salidojumiem.

Saules Mednieks, SIA

Audupes 8, Rīga LV-1030
moduļu māju ražošana, maza māja, kempinga māja, cottage, tinyhouse, dārza mājas, siltumnīcas, nojumes, pirtis

Saules slotas, Saldus pirts draugu apvienība

Tūristu iela 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sauleskalns, atpūtas komplekss

"Sauleskalns", Zaķumuiža, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2133
Pirtis , pirts, pirts Pierīgā, Pirtis Pierīgā, Atpūtas vieta, Atpūtas komplekss, Atpūtas bāze, piknika

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Saulītes, viesu nams

"Saulītes", Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Viesu māja Burtnieku ezera krastā. Banketi, kāzu, semināru rīkošana līdz 100 personām. Kāzas, svinības. Guļbūves jaunā pirts ēka: kamīnzāle - līdz 25 pers. baseins. Labiekārtoti numuriņi, (izguldīsim līdz 60 pers. ēdināšana. Laivu bāze - laivas, katamarāni, kempinga mājiņas, makšķerēšana. Līdakas, zandarti, plauži. Tuvumā lielākā stārķu

Sauna katram, SIA

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
Sauna, pirtis , infrakabīnes, tvaika pirtis , gatavas saunu kabīnes, elektriskās krāsnis, malkas krāsnis