Pirts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Dārza strūklakas, Dārza dīķi, Ķēdes zāģi, Dzīvžoga šķēres, Motobloks, Metināšanas agregāti, Ģeneratori, Pirts

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

ZL.LV iesaka

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Roja, Selgas 1c, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Daugavkrasti, SIA, viesnīca ***

Mežrūpnieku 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Viesnīca "Daugavkrasti" ir plašu pakalpojumu klāsta viesnīca, kas ir atzīta kā padomju laika kultūrvēsturisks mantojums ar skaistu skatu uz Daugavu, kas atrodas tikai pāris metrus no viesnīcas. Viesnīcā var apmesties līdz 80 cilvēkiem.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

A.M.Holdings, SIA

M.Ķempes 2, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Uzņēmums "A.M.Holdings" nodarbojas ar koka karkasu māju būvniecību objektā uz vietas, kā arī ar mazākiem darbiem vasarnīcu, terašu, jumtu konstrukcijas un pirts būvniecības darbiem.

SIA “ND METALIKA”, apkures katlu un iekārtu ražošana Tukumā

Stacijas 12b, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Granulu apkures katli ✓ Apkures katli ✓ Apkures iekārtas ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Dārza dekori ✓ Ugunskura vietas ✓ Krāsniņas ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Pēc individuāla pasūtījuma metālapstrādes pakalpojumi

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

Wendi Modular, SIA

Priekuļi, Tehniķu 12, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražojam:: ✓ Moduļu mājas ✓ Vissezonas moduļu mājas ✓ Saunas ✓ Pirtis ✓ Koka mēbeles Moduļu māju ražošana:

Uzņēmums SIA “WENDI MODULAR” nodarbojas ar individuāla dizaina koka karkasa moduļu māju ražošanu. Katras mājas plānojums tiek izstrādāts, ņemot vērā klienta vēlmes un izvērtējot tās plānoto atrašanās vietu. Tiek izstrādāts individuāls eksterjera un interjera dizains. Nepieciešamības gadījumā tiek izstrādāts ilgtermiņa projekts, ja ir vēlme pēc laika māju paplašināt ar papildus moduļiem.

Nabīte, kempings

"Nabīte" , Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

Superizklaide, SIA

Kāpu 80, Jūrmala, LV-2008
Apraksts:

Piepūšamo atrakciju noma. Piepūšamās atrakcijas dažādos svētkos un pasākumos ir ideāls veids, kā aktīvi nodarbināt un izklaidēt bērnus. Piedāvājam iznomāt kvalitatīvas industriālā materiāla lielās piepūšamās atrakcijas bērnu ballītēm, dzimšanas dienu vai vārda dienu svinībām, korporatīviem un publiskiem pasākumiem, dārza svētkiem un citiem izklaides pasākumiem, kas radīs bērniem sajūsmas un prieka pilnus dzīves mirkļus, jo ir interesantas ar krāsainību un šķēršļu dažādību. Mūsu piepūšamās atrakcijas atbilst visām drošības prasībām un ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960 standartu. Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze, iznomājot piepūšamās atrakcijas. Piedāvājam arī pārvietojamās pirts, pārvietojamā kubla un Sup dēļu nomu.