Pirts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PATA TIMBER, SIA, Dreiliņu veikals

Kuršu 3, Ulbroka, Ropažu nov.
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts

PATA TIMBER, SIA, Saldus veikals

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

PATA TIMBER, SIA, Valmieras veikals

Patversmes 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Renāra Būve, Privātmājas būvniecība

Lutriņi, Skolas 11, Lutriņu pagasts, Saldus nov. LV-3861
"Renāra Būve" sadarbības piedāvājums: ✓ Tikšanās objektā ✓ Situācijas izvērtējums  ✓ Konsultācija par iespējamiem risinājumiem  ✓ Projekta izstrāde  ✓ Projekta realizācija "Renāra Būve" sniedz dažādus pakalpojumus: ✓ Mežizstrāde - konsultē, izzāģē attiecīgi klientu vēlamā rezultātā. ✓ Būvniecība - konsultē, būvē jaunu, remontē vecu, izvērtē kritērijus un ieguvumus. ✓ Ūdens ieguve: konsultē, pieņemot risinājumu, veicam atbilstošu piedāvājumu, akceptējot piedāvājumu, tiks izveidots atbilstošs ūdens ieguves modelis (aka jeb urbums), remontējam esošos ūdens ieguves punktus. ✓ Kanalizācija: ierīko septiķi, attiecīgi vietai un dabai draudzīgu.

Īsāk sakot, jūsu mērķi tiks īstenoti caur manu pieredzi attiecīgi piedāvātos pakalpojumos.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Apraksts:

"SVENTES MUIŽA" ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kurā ir iekārtota viesnīca un kas atrodas prom no pilsētas steigas gleznainā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvdienām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem. Pie mums Jūs jutīsieties kā mājās, vai pat labāk.

Keramika-VG, IK

Višķu tehnikums, Parka 2, Višķu pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5481
Piedāvājam:

Višķu amatnieki apmeklētājiem piedāvā maršrutu pa ciemu, kas sevī ietver iespēju interesanti pavadīt brīvo laiku. Viesiem ir iespēja izzināt Višķu vēsturi, apmeklēt keramikas, klūgu pinumu, dedzināta koka, dārza skulptūras darbnīcas, piedalīties amatnieku meistarklasēs. Ciemā strādā Valdis Grebežs – Amatu meistars keramikā, kurš nodarbojas galvenokārt ar telpiskā keramikas panno izveidi, taču strādā ne tikai ar mālu, bet arī ar koku, stiklu, gāzbetonu, klūgām un akmeni. Meistars regulāri piedalās dažādās valsts, reģionālajās un starptautiskajās izstādēs. Ir iespējams iegādāties vietējo rokdarbnieču un amatnieku izstrādājumus. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

GS LOG HOUSE, SIA

Babri, "Ainava" , Aizkalnes pagasts, Preiļu nov., LV-5305
Ekoloģiskas, rokām darinātas guļbūves.:

Mēs, SIA "GS LOG HOUSE" izstrādājam koka guļbūves Latvijas un Eiropas klientiem, izmantojot roku darbu un augstākās klases priedes vai egles apaļkokus. Būvējam koka guļbūves Latgalē ar iespēju tās transportēt un uzstādīt jebkurā Eiropas Savienības valstī.

Mūsu misija: Saglabāt ekoloģisko mantojumu Latgales novados nodrošinot ar koka, guļbūves ēkām un sniedzot cilvēkiem dzīvesprieku saskarsmē ar dabu (koku). Būvējam pielāgotas formas guļbūves jebkurā tehniski iespējamā variantā. Mēs ne tikai uzcelsim guļbūves māju un pirti, bet arī transportēsim Jūsu guļbūvi no ražošanas vietas līdz Jūsu īpašumam.

Ideas, SIA

Planīcas 6-19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu: Uzņēmums "Ideas" sniedz visa veida celtniecības un būvniecības pakalpojumus Kurzemē. Tajā skaitā individuāli un nestandarta risinājumi.

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Astralpool-Baltic, baseinu serviss Baltijā

Lubānas 65, Rīga, LV-1073
Par mums:

SIA "Latpool" ir viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu aprīkojumu firmām Baltijā. Mēs piedāvājam: privāto un publisko peldbaseinu aprīkojumu, saunas, to aprīkojumu, džakuzi, SPA hidromasāžas vannas, baseina ūdens dezinfekcijas un apkopes līdzekļus. SIA "Latpool" piedāvā baseiniem, SPA, saunām un pirtīm tikai pašu labāko. Mēs sadarbojamies ar augsta līmeņa ražotāju Fluirda (Spānija). "Astralpool-Baltic" ir viena no vadošajām pasaulē. Strādājam ar tādiem brendiem kā Astralpool, CTX un Cepex. Apkalpošanas teritorija: Latvija, Lietuva, Igaunija.

Ķeguma Puduri, atpūtas komplekss

"Puduri" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Par mums:

"Ķeguma Puduri" - daudzfunkcionālais atpūtas komplekss atrodas skaistā Daugavas krastā un meža ielokā, 50 km no Rīgas. Sporta spēles, kāzas, semināri, svinības vai vienkārši atpūta.