Rīga, adresē Šampēteris

Drukāt
Banner 1050x80

Rīgas 27. pirmsskolas izglītības iestāde

Stendes 4, Rīga LV-1046
Bērnudārzi, bērnu pieskatīšana

Rīgas 53. vidusskola, Filiāle

Šampētera 98, Rīga, LV-1046
Izglītība: vispārējā

Rīgas mēbeļu serviss, SIA, Ražotne

Jūrkalnes 2A, Rīga, LV-1046
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.

Spectral Baltic, SIA

Jūrkalnes 6, Rīga, LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Vismodernākās pulverkrāsošanas un abrazīvās tīrīšanas iekārtas un visi saistītie piederumi ✓ Vairāk nekā tūkstotis pulvera un termoplastisko krāsu nosaukumu pēc RAL, NCS un PANTONE katalogiem un plašs krāsu klāsts ar specefektiem ✓ Abrazīvie materiāli – tērauda skrotis, garnets, korunds, stikla bumbiņas, olivīns ✓ Rezerves daļas, maskēšanas materiāli, filtri, āķi, darba drēbe ✓ Stabils klientu atbalsts – mūsu speciālistu veiktā darbības līniju uzraudzība, diagnostika, tehniskā apkope, garantijas remonts, personāla apmācība, konsultācijas un tehniskas atskaites ✓ Plašā noliktava Rīgā ļauj piegādāt preces līdz saņēmējam pēc iespējas ātrāk

Sunningdale Tech (Riga), SIA

Šampētera 2, Rīga, LV-1046
Plastmasas izstrādājumi

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.