Rīga, adresē Jūrmala

Drukāt
Banner 1050x80

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Slokas 26, Jūrmala, LV-2015
Dialīze. Nieres, niere, nieru slimība. Nieru aizstājterapija, mākslīgā niere, hemodialīze HD, hemodiafiltrācija HDF, uroloģija, urologs, nefroloģija, nefrologa konsultācijas, hemosorbcija, procedūras tūristiem, aizstājterapija tūristiem. EVAK. EHIC apdrošināšana. Vadītājs Georgs Ritovs, ārsti. Māris Pļaviņš. Nataļja Čirkova. Gunta

Mājas gaumē, picērija

Jūrmalas gatve 80, Rīga, LV-1029
picu cepšana, picas no malkas krāsns, picērija, picērijas, bistro, ēdināšana, ātrās uzkodas, picērija Rīga

Nami Rīgas 49, SIA

Rīgas 49, Jūrmala, LV-2015
Namu apsaimniekošana

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Psihiatres Lauras Štānes privātprakse

Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Laura Štāne, cik maksā psihiatra konsultācija, dakteris, depresijas tests, dr. izdegšanas sindroms, kā ārstēt veģetatīvo distoniju, labākais psihiatrs, miega zāles, privāts psihiatrs, psihiatrs, psihiatrs Rīgā, psihologs, ārsts.

Purigina V. podologa pēdu aprūpes prakse

Talsu šoseja 39-11, Jūrmala, LV-2016
Ārstnieciskais pedikīrs Rīga . Mājas vizītes. Dmitrijs Purigins podologs.

Pētersone-Diļevka A., sertificēts podologs

Piņķi, Jūrmalas 14, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Ārstnieciskā pēdu aprūpe, gēla uzlikšana, podologs Rīgā, ārstnieciskais pedikīrs, varžacu un kārpu apstrāde, ieaugušu nagu aprūpe, ādas sabiezējumu noņemšana, sēnītes skartu nagu aprūpe, apavu dezinfekcija ar aparātu KLENZ. Podologs Piņķos, ārstnieciskā pēdu aprūpe Piņķos.

RIGA CONSULT, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Ceriņu iela 31 – 22, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

RIGA-GHB, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Jomas iela 19, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rental Bjuro

Jūrmala
noma, ilgtermiņa, kabrioletu, (kabriolets) noma, auto kāzām, svētkiem, pasākumiem, svinībām, lidosta Rīga

Retro bode, SIA

Jūrmalas gatve 37G, Rīga, LV-1067
Dāvanas, Interjera priekšmeti, Trauki, Senlietas, Dizaina priekšmeti, Antikvārs, Fajansa trauki, Fajans, Rīgas porcelains, Kuzņecovs, Jessen, RPF, PFF, RPR, porcelāna trauki, servīzes, rotas, brošas, bižutērija, etniskās rotas, saktas, dzintara rotas, dzintars, kristāla glāzes, kristāla vāzes, kristāls, galda piederumi, melhiora,

Riga Avalon, SIA

Vasaras iela 71, Jūrmala, LV-2008
Informācija no uzņēmumu reģistra

Riga United,

Miera iela 14A, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rigas 48, SIA

Poruka prospekts 51 k-2 – 1, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

RĪGAS IELA 23, JŪRMALA,

Rīgas iela 23 – 1, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas Kuģis,

Ventspils šoseja 8A, Jūrmala, LV-2011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
Programmas:: ✓ Multimediju dizaina speciālists (WEB, animācija, mobilā aplikācija) ✓ Videooperators ✓ Apgērbu dizaina speciālists ✓ Foto dizaina speciālists ✓ Metālmākslas izstrādājumu modelētājs ✓ Stila mēbeļu modelētājs ✓ Vizuālās reklāmas dizaina speciālists ✓ Vides dizaina speciālists ✓ Tēlniecības objektu dizaina speciālists ✓ Tekstilmateriālu dizaina speciālists ✓ Apdares darbu tehniķis ✓ Interjera dizaina speciālists ✓ Mēbeļu galdnieks