Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Redzes ekselences centrs

K.Barona 3, Rīga LV-1050
Oftolmologs, optometrists, acu ārsts, redzes pārbaude, redzes diagnostika, acu pārbaude, acu diagnostika, redzes korekcija, redzes korekcijas veidi, redzes korekcijas metodes, redzes korekcijas iespējas, laba redze, brilles, kontaktlēcas, nakts lēcas, redzes lāzerkorekcija, lēcu implantācija.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Dr. Federa Vācijas-Latvijas Kardioloģijas Privātprakse

Baznīcas 18, Rīga, LV-1010
Pie mums pieejamie speciālisti:: ✓ kardiologs ✓ aritmologs ✓ asinsvadu ķirurgs ✓ kardioķirurgs (sirds ķirurgs) ✓ internists ✓ uztura speciālists Pie mums veicamie izmeklējumi:: ✓ ehokardiogrāfija (sirds ultraskaņas izmeklējums) ar modernāko Philips iekārtu ✓ veloergometrija jeb slodzes tests ✓ elektrokardiogrāfija (EKG) ✓ 24 un 72 stundu Holtera monitorēšana (24 h EKG) ✓ 24 stundu asinsspiediena monitorēšana ✓ bioimpedances izmeklējums ✓ Piedāvājam arī mājas vizītes, kuru laikā iespējams veikt gan ehokardiogrāfiju, gan elektrokardiogrammu! ✓ Sadarbojoties ar fizioterapeitiem, piedāvājam "sirds sporta individuālās nodarbības".

Daizes, Neimanes, Sizovas ārstu prakse, SIA D.N.S.

Strādājam pēc pieraksta
Pulkveža Brieža 4/6, Rīga, LV-1010
Speciālisti:: ✓ Dr.Med.Ieva Daize ✓ Dr.Med.Ligita Neimane ✓ Dr.Med.Anita Sizova ✓ Dr.Med.Gunārs Seržants Mūsu prakses pakalpojumi:: ✓ Ginekologu konsultācijas un izmeklējumi ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Valsts apmaksāta grūtnieču aprūpe ✓ Uztura specialista konsultācijas ✓ Valsts apmaksāta grūtnieču USG ✓ Ultrasonogrāfija -ginekoloģiskā, grūtnieču ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Teipošana - grūtnieču un ginekoloģiskā ✓ Uztura speciālista konsultācijas ✓ Hialuronskābes filleru injekcijas 

Edvīna Jaunušāna ārsta narkologa palīdzība, alkohola detoksikācija Rīgā

F.Sadovņikova 20-318, Rīga LV-1003
Apraksts:

Narkologs. Atkarību ārstēšana. Ārstniecības iestādes kods: 0191-77449. Alkohola ārstēšana. Narkoloģiskā palīdzība. Narkoloģiskā palīdzība mājās Rīgā, visā Latvijā. Detoksikācija. Mājas vizītes. Ārsts Narkologs Edvīns Jaunušāns.

Vestermanes Sandras ārsta neirologa prakse

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Apraksts: Neirologa konsultācijas Rīgā. Strādā ar pacientiem individuāli un grupās. Biofeedback terapija. UDHS ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas stresa pārvarēšanā un profilaksē. • Jautājumos, kas tieši neattiecas uz neiroloģiju, palīdzēsim orientēties medicīnas terminoloģijā un sistēmā, palīdzot atrast sev nepieciešamo virzienu.

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.

 

ZL.LV iesaka

Sanitas Mitenbergas pediatra privātprakse

Pededzes 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Specializācijas: ✓ regulāras profilaktiskās pārbaudes, slimību diagnostika, imunitātes stiprināšana no bērna dzimšanas līdz 18 gadu vecumam; ✓ konsultācijas vecākiem pirms bērna piedzimšanas; ✓ palīdzība akutos saslimšanas jautājumos; ✓ Valsts programmas ietvaros apmaksāta vakcinācija; ✓ veselības pārbaudes un dokumentu noformēšana; ✓ pirmsskolas izglītības iestādei, skolām, izziņām dažādiem dienestiem; ✓ hronisku un ilgstošu slimību gadījumu bērna veselības risina sadarbībā ar citu nozaru speciālistiem. ✓ Pediatrs Mārupē. Mājas vizītes.

Bērsones L. ģimenes ārsta prakse

Brīvības gatve 430, Rīga LV-1024
Ārsta praksē iespējams saņemt tādus veselības aprūpes pakalpojumus kā:: ✓ pirmreizēja un atkārtota ārsta apskate slimības dēļ ✓ profilaktiskā apskate ✓ apskate darbam 27. forma ✓ medicīniskā izziņa par veselības stāvokli braucienam uz ārzemēm ✓ medicīniskās izziņas izsniegšana svešvalodā ✓ medicīnas dokumenta dublikāta izdošana nozaudēšanas gadījumā ✓ ērču encefalīta vakcīna bērniem un pieaugušajiem ✓ medikamentu inhalācija ārsta praksē un ārpus tās ✓ asins analīžu noņemšana ārsta praksē un mājās pie pacienta ✓ ērču izņemšana ✓ potēšanas pases izrakstīšana ✓ ārsta apskate pirms vakcinācijas ✓ mājas vizīte

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Dr. Kadiša vēnu klīnika, SIA Phleboart

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerprocedūras ✓ Lāzeroperācija ✓ Mikroflebektomija ✓ Mikroskleroterapija ✓ Putu skleroterapija US kontrolē ✓ Kompresijas terapija Apraksts:

Dr. Kadiša vēnu klīnika, kas atvērta 2020. gada rudenī Rīgā, Raiskuma ielā 1, ir jaunākā vēnu ārstniecības un estētikas iestāde Latvijā. Klīnikas dibinātājs un galvenais ārsts ir Dr. Med. Arnolds Kadišs - ķirurgs, flebologs, eksperts ar 20 gadu pieredzi klīniskajā darbā. Dr. Kadiša klīnika piedāvā klientiem mūsdienīgu pierādījumos balstītu vēnu veselības aprūpi un ārstniecību - no skleroterapijas līdz lārzeoperācijām. Klīnika aprīkota ar jaunākajām diagnostikas iekārtām, lārzeraparatūru un palīgierīcēm, kas būtiski uzlabo klientu izmeklēšanas un ārstēšanas kvalitāti. Dr. Kadiša klīnikā visu ārstniecības procesu veic un uzrauga viens ārsts, nodrošinot klientam personisku atbildību par ārstēšanas rezultātu, neatkarīgi no pacienta situācijas - vai tā ir kosmētiska vēnu tīklojuma novēršana, vai ielaistas vēnu varikozes ārstēšana.

Mājas aprūpe, SIA

Ernestīnes 24-2, Rīga LV-1046
SIA “Mājas Aprūpe” ir sociālais uzņēmums, kas nodrošina:: ✓ konsultāciju laikā novērtējam klienta situāciju un nepieciešamo atbalstu ✓ sniedzam aprūpi un palīdzību mājas darbos, rūpējoties par klienta labsajūtu ✓ pēc nepieciešamības nodrošinām ar tehniskajiem palīglīdzekļiem, kas atvieglo pārvietošanos ✓ pielāgojam māju vidi cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem ✓ nodrošinām transporta pakalpojumus ratiņkrēslā sēdošiem cilvēkiem

Ultra Express, SIA

A.Čaka 145, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA Ultra Express ultrasonogrāfijas (USG) centrs atrodas Rīgā, Čaka ielā145, Dr. Pētera Kučāna Medicīnas un Sporta centra 1. stāvā. Mūsu ultrasonogrāfijas (USG) centrs jau vairāk nekā 15 gadus specializējas ultrasonogrāfisko izmeklējumu sniegšanā. Uzņēmuma misija ir sniegt visaugstākās kvalitātes ultrasonogrāfijas izmeklējumus un diagnostiku, palīdzot mūsu pacientiem iegūt kvalitatīvu informāciju par savu veselību.

 

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Akadēmijas laukums 1-12.st., Rīga, LV-1050
"Medicīnas sabiedrība Gaiļezers" pakalpojumi Latvijas iedzīvotājiem: ✓ Hemodialīze (HD) ✓ Hemodiafiltrācija (HDF) ✓ Nefrologa konsultācijas ar ģimenes ārsta nosūtījumu ✓ Nefrologa konsultācijas ✓ Hemosorbcija (tikai nieru aizstājterapijas pacientiem) ✓ Ķīmijterapija

Mareka Liepiņa ģimenes ārsta prakse

Nīcgales 5, Rīga, LV-1035
Ģimenes ārsts Purvciemā, ģimenes ārsts Pļavniekos, ģimenes ārsts, ģimenes medicīna, ģimenes ārsta prakse, ģimenes ārsts Rīgā, ģimenes ārsts Mareks Liepiņš, Dr. Mareks Liepiņš, Dr. Liepiņš, slimību diagnostika, slimību ārstēšana bērniem, slimību ārstēšana pieaugušajiem, sanitārā grāmatiņa, valsts apmaksāts ģimenes ārsts, līgums ar

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Šmerļa 2a, Rīga, LV-1006
Dialīze. Nieres, niere, nieru slimība. Nieru aizstājterapija, mākslīgā niere, hemodialīze HD, hemodiafiltrācija HDF, uroloģija, urologs, nefroloģija, nefrologa konsultācijas, hemosorbcija, procedūras tūristiem, aizstājterapija tūristiem. EVAK. EHIC apdrošināšana. Vadītājs Georgs Ritovs, ārsti. Māris Pļaviņš. Nataļja Čirkova. Gunta