Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
ieklāšana, asfaltēšanas darbi, celtniecības tehnika, celtniecības tehnikas noma, ceļu būves tehnika, Rīga

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Instrumentu un darbarīku mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība. Abrazīvie materiāli. Smilšpapīrs. Smilšpapīra mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība. Instrumenti. Abrazīvi, smilšpapīri un darbarīki. Darba apģērbi. Darba aizsardzības līdzekļi. Abrazīvie materiāli, Smilšpapīra mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība,

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Mobilie kondicionieri, kondicionēšanas iekārtas, apsardze, ugunsdzēsība, ugunsdzēsības signalizācija, ugunsdzēsības sistēmas, ugunsdrošība, sprinkleru un gāzes ugunsdzēšanas sistēmas, videonovērošana. Ugunsdrošība. Gaisa kondicionēšana, gaisa aizkari. Automātiskās ugunsdzēsības signalizācijas sistēmas. Uguns dzēsības un

LTC Baltija, SIA, saimniecības preču vairumtirdzniecība

Ganību dambis 30m, Rīga, LV-1005
Mūsu tirdzniecības pārstāvji: Ilze Stankus, mob. tālr. 26598354, ilze.stankus@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Salaspils, Ikšķile, Ogre, Bauska, Iecava, Ķekava, Baldone, Jūrmala, Mārupe, Jēkabpils, Līvāni, Daugavpils, Krāslava, Aizkraukle, Koknese, Pļaviņas Solvita Loce, mob. tālr. 29121101, solvita.loce@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Jelgava, Dobele, Olaine, Sigulda, Cēsis, Valmiera, Smiltene, Limbaži, Aloja, Ainaži, Saulkrasti, Carnikava, Ādaži, Saldus Ieviņa Akone, mob. tālr. 28374560, ievina.akone@ltcbalt.lv ✓ Rēzekne, Ludza, Balvi, Alūksne, Gulbene, Cesvaine, Ērgļi, Madona, Liepāja, Durbe, Aizpute, Skrunda, Ventspils, Ugāle, Talsi, Roja, Engure, Tukums, Kandava, Sabile, Kuldīga, Alsunga, Ēdole, Piltene

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
"Karme Filtrs" pakalpojumi:: ✓ Ūdens apstrādes iekārtu, izlietojamo materiālu (filtrējošie materiāli, reaģenti, ķimikālijas) un rezerves daļu piegāde; ✓ Iekārtas montāža, regulēšana un palaišana; ✓ Servisa apkalpošana, garantijas un pēcgarantijas remonts; ✓ Ūdens analīzes;

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Piedāvājam:: ✓ muitas noliktavas pakalpojumus, tajā skaitā importa, eksporta un tranzīta procedūras ✓ noliktavas ES precēm pakalpojumus ✓ saldētavu pakalpojumus ✓ dažādu fasēto preču uzglabāšanu ✓ zaļās kafijas pupiņu uzglabāšanu ✓ zaļās kakao pupiņu uzglabāšanu ✓ fasēto saldēto preču uzglabāšanu ✓ kokvilnas un vilnas ķīpu uzglabāšanu ✓ fasētā piena pulvera uzglabāšanu ✓ preču transportēšanas organizēšanu ar jūras, dzelzceļa, auto un avio transportu ✓ loģistikas pakalpojumus

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Durvisvisiem.lv, SIA “Home4us”

Mazjumpravas 44, Rīga, LV-1063
Apraksts:

SIA "HOME4US" ir strauji augošs uzņēmums, kas seko līdzi patērētāju vēlmēm un tirgus tendencēm. Ilgspējīgi attīstoties, uzņēmums ievieš jaunus un inovatīvus risinājumus. Mūsu interneta veikalā atradīsiet daudzveidīgu iekšdurvju klāstu. Piedāvājam gan durvis ar PVC pārklājumu, emaljas pārklājumu, gan laminētas durvis un eko finierējuma durvis. Iespējamie starpistabu modeļi sākot no eleganti klasiskiem, līdz pat avangardiskiem. Mūsu piedāvājumā atradīsiet gan divviru, gan bīdāmās durvis, kā arī nestandarta izmēra durvis. SIA "HOME4US" profesionāļu komanda palīdzēs jums izvēlēties atbilstošākās durvis jūsu vēlmēm, interjeram, dizainam un budžetam.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Produkti:: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

ReTone, SIA

K.Barona 64, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:

Piedāvājam plaša spektra digitālos aizauss un iekšauss dzirdes aparātus. Nodrošinam:

✓ Aparātu pieregulēšanu (piemērošanu) atbilstoši katra cilvēka individuālajam dzirdes zudumam ✓ Iekšauss dzirdes aparātu izgatavošanu ✓ Pārdoto aparātu garantijas un pēcgarantijas apkopi un remontu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu ✓ Peldieliktņu izgatavošanu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu skaņas monitoru pieslēgšanai ✓ Audioloģisko iekārtu tirdzniecību, apkalpošanu un remontu