Rīga, adresē Vecrīga

Drukāt

Egle, Brīvdabas atpūtas parks

Kaļķu 1a, Rīga, LV-1050
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Elfu Fabrika, SIA

Pēterbaznīcas 15, Rīga, LV-1050
Dāvanas, suvenīri, dekoratīvais stikls. Interjera priekšmeti, dizaina elementi, prezentreklāma. Korporatīvās dāvanas un suvenīri. Stikla skulptūras. Vāzes. Keramika: skulptūras, sveču mājiņas. Akmens keramika: strūklakas, ūdenskritumi. Roku darba porcelāns, pasūtījuma servīzes. Aromātiskās eļļas un sveces. Koka miniatūras, alvas

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Eterna Law, SIA

Smilšu 10-201, Rīga, LV-1050
jurists, Darba tiesības, Juridiskais birojs, Juridiskie pakalpojumi, Tiesa, Migrācijas tiesu joma, komerctiesības darba tiesības, darba strīdi, datu aizsardzība, nodokļu konsultācijas, darījumu noformēšana, maksātnespēja, uzņēmumu dibināšana, uzņēmumu likvidācija, būvniecība, tehnoloģiju tiesības, juristu pakalpojumi, juridiskais

Euro Live Technologies, SIA

11. novembra krastmala 17, Rīga LV-1050
IT, Informācijas tehnoloģijas

FREY WILLE Riga, SIA

Vaļņu 10, Rīga, LV-1050
Juvelierizstrādājumu tirdzniecība
ZL.LV iesaka

Fizioterapijas studija-Tore, SIA

Smilšu 2-2.st., Rīga LV-1050
Par mums:

Fizioterapijas studija ar 8 gadu čakla darba, atrodamies pašā Rīgas sirdī Vecrīgā, pie Doma laukuma, Smilšu ielā 2. Sniedzam konsultācijas un vadām grupu nodarbības arī attālināti.

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Grand Hotel Kempinski Rīga

Aspazijas bulvāris 22, Rīga, LV-1050
Viesnīcas

Hippocratus, SIA

Teātra 9, Rīga, LV-1050
Ginekologs, ginekologs Rīgā, Ginekoloģijas klīnika Vecrīgā, Reproduktīvās ginekoloģijas ārste dr. Ieva Erciņa. Seksuālās medicīnas, estētiskās ginekoloģijas ārste dr. Ieva Briedīte, ginekologa konsultācijas, izmeklēšana, diagnostika, ārstēšana, ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, grūtniecības uzraudzība, grūtnieču aprūpe, estētiskā

Illusion Rooms, SIA

Vaļņu 19-1a, Rīga, LV-1050
Izklaides istaba. Izklaides centrs. Muzejs. Atpūta ģimenei. Ilūzijas. Ilūziju muzejs. Istaba. Atpūta Rīgā. Izklaide Rīgā. Izklaides centrs Vecrīgā. Izklaides istaba Vecrīgā. Muzejs Vecrīgā. Dzimšanas diena. Telpu noma. Pasākums. Svētki. Fotosesija. Svinības. Animators. Izklaide ģimenei. Ekskursija. Spoguļu labirints. Mūsdienīgs muzejs,

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26-1.st., Rīga LV-1050
Apraksts:

Zobārstniecības pakalpojumi Rīgā. Lai nodrošinātu, ka jūsu zobi vienmēr ir skaisti un veseli, aicinām uz mūsu zobārstniecības privātpraksi ILODENT, kur jūs vienmēr sagaidīs smaidošs un draudzīgs personāls.

Mēs strādājam tikai ar jaunākajām zobārstniecības tehnoloģijām un iekārtām, kas tiek izmantotas pacientu ārstēšanas procesā. Šādā veidā klīnika spēj sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus ikvienam apmeklētājam. 

Ivo Nikkolo Riga Galerija Centrs, veikals

Audēju 16, TC "Galerija Centrs"-2.st., Rīga, LV-1050
Apģērbi: tirdzniecība

JPMC Riga, SIA

Pils 18-1, Rīga, LV-1050
Telpu noma

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Kaļķu vārti, naktsklubs

Kaļķu 11b, Rīga, LV-1050
Deju zāles, atpūta. Mūzikas un naktsklubi, deju zāles, bārs, bāri, dejas, diskotēka, DJ. Dzimšanas dienas; vecpuišu balles, slēgtie vakari. Banketi, telpu īre, (noma). Nakts klubs, naktsklubs, izklaide, dejas, mūzikas un naktsklubi, deju zāles, pasākumi, telpu īre ballītēm, telpas pasākumiem, atpūta, diskotēka, telpu īre, (noma) mūzikas