Radošās darbnīcas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kvadriki IK

"Strautnieki" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Madonā, svinam dzimšanas dienu ballītes, aktīvā atpūta, ekspedīcijas izbraucieni, vasaras nometnes, radošās , darbnīcas , āra spēles, stafetes, ekskursijas, telts noma, (8vietīgā) telšu noma, nojumes noma, atpūtas

LENOKS.IKCAVA, biedrība

Ģimnāzijas 5, Daugavpils, LV-5401
attīstošas nodarbības bērniem, latviešu valoda bērniem, angļu valoda bērniem, meistarklases bērniem, radošās , darbnīcas bērniem.

Laiva @, SIA

Peitavas 4-2.st., Rīga, LV-1050
bērniem, ballītes pusaudžiem, kvests, jumping space, bumbu terapija, batutu parks, radošas ballītes, radošās , darbnīcas , izlaidumi, Ziemassvētki, Ziemassvētku pasākumi, Ziemassvētku eglītes, Ziemassvētku vecītis

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība, uzņemšana šādās specialitātēs: ārstniecības specialitātes, mācības veselībai, ārsta palīgs, radiologa asistents, biomedicīnas laborants, laborants, podologs, sociālā aprūpe, sociālais rehabilitētājs, rehabilitētājs, valsts budžeta vietas, maksas studiju programmas, studijas notiek dienas

Leļļu teātris un radošā darbnīca Zabava,

Patversmes iela 2 – 59, Daugavpils, LV-5404
Informācija no uzņēmumu reģistra

Limbažu novada kultūras nams

Rīgas 9, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Balle, balles, dejas, izklaide, izklaides pasākumi, atpūta, atpūtas pasākumi, radošās darbnīcas , izbraukuma, radošās darbnīcas bērniem, pieaugušajiem, sapņu ķērāji.

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.

Martas Rinkas radošā darbnīca,

Vecdaugavas iela 10, Rīga, LV-1015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Medus istaba-radošā darbnīca, veikals

Jāņa 16, Rīga, LV-1050
Biškopība, biškopības produkti, biškopības inventārs

Mākslas Pasāža RADI, biedrība

Rožu laukums 5/6-110, Liepāja, LV-3401
Izbraukuma radošās darbnīcas un lekcijas. Māksla. Izglītība. Interešu izglītība., darbnīcas , svētku pasākumi.

Mūsdienu tehnoloģiju un radošo aktivitāšu darbnīca

Ikšķiles iela 2 – 108, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

NODIBINĀJUMS BABĪTES RADOŠĀ DARBNĪCA,

"Zvirgzdi", Dzilnuciems, Babītes pag., Mārupes nov., LV-2107
Informācija no uzņēmumu reģistra

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

Patskanis, privātā pirmsskolas izglītības iestāde Purvciemā

Ūnijas 54, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Esam droša un uz vispārcilvēciskām vērtībām balstīta pirmsskolas izglītības iestāde. Mūsu galvenā vērtība - cilvēks. Strādājam tā, lai ikviens pie mums justos gaidīts, mīlēts, cienīts. Mēs īstenojam vispārējo pirmsskolas izglītības programmu, kuru bērni profesionālu pedagogu un sirsnīgu auklīšu vadībā apgūst integrētās rotaļnodarbībās. Esam labs palīgs katram bērnam uzsākt savas pirmās, pastāvīgās bērnudārznieka gaitas. Papildus bērniem piedāvājam ZUMBAS nodarbības.

 

Pelnrušķītes sapnis, IK

Latgales 60, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Tērpu, dekorāciju noma, banketu zāle, ekskursija, pasākumu organizēšana.

Pelnrušķītes sapnis, IK, Salons

Martiši , Isnaudas pagasts, Ludzas nov., LV-5701
Meistarklases Ludzā, ēdienu gatavošanas radošā Sajūtu taka, vecmeitu ballītes, radošās darbnīcas Ludzā

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Pūriņu skola, izglītojošas nodarbības jaunajiem vecākiem

Beātes 10, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Vingrošana mammām kopā ar bērniem. Kustību terapija grūtniecēm. Nodarbības bērniem. Izglītojošas nodarbības jaunajiem vecākiem Valmierā. Pirmsdzemdību nodarbību cikls Valmierā. Pēcdzemdību nodarbības jaunajiem vecākiem ar mazuli Valmierā. Deju un kustību terapija Valmierā: grūtniecēm un vecākiem ar mazuļiem. Vingrošana grūtniecēm kopā