Rehabilitācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Daizes, Neimanes, Sizovas ārstu prakse, SIA D.N.S.

Strādājam pēc pieraksta
Pulkveža Brieža 4/6, Rīga, LV-1010
Augsti kvalificētu ginekologu konsultācijas un izmeklējumi, grūtnieču aprūpe. Anita Sizova, Ligita Neimane, Ieva Daize, Sizova Neimane Daize, dakteris, dr. Seržants. Gunārs Seržants. Ginekoloģisko, grūtnieču, vēdera dobuma orgānu, ultrasonogrāfija, ginekoloģiskā prakse, ārsti ginekologi Rīgā, Rīgas klusajā centrā. Grūtnieču aprūpe

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostika, veselības diagnostika, medicīnas salons, diagnostikas, slimību diagnostika, saslimšanu, veselības pārbaude, vispārējā organisma izmeklēšana, biorezonanse, bio rezonanse, biorezonanses diagnostika, Santegra vitamīni, Santegra produkti, masāža, masāžas, pakalpojumi, ārstnieciskā, skulpturālā, apjomu mazinošā,

Detox, Medicīnas centrs Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Lastādijas 40-5.st., Rīga LV-1050
atkarība alkohola, alkohols, heroīns, amfetamīns, narkomānija, narkomāns, alkoholisms, narkoloģija, rehabilitācija

Vestermanes Sandras ārsta neirologa prakse

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Tinnitus. Tinnitus ārstēšana. Biofeedback terapija, UDHS tests, ārstēšana. Uzmanības deficīta sindroms pieaugušajiem. Hiperaktivitātes sindroms Latvijā. Ārsta prakse neiroloģijā, Rīgas centrā. Mājas vizītes visā Latvijā. Tinnitus. Troksnis, trokšņi, ausīs, Galvas sāpes. Muguras sāpes. Kustību traucējumi. Veģetatīvā disfunkcija.

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Rūpniecības 38, Madona, Madonas nov. LV-4801
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Andris Zemītis, osteopātija, manuālā medicīna, muguras sāpes, nemedikamentu ārstēšana, galvas sāpes, nemedikamentoza ārstēšana. Ārsts osteopāts. Bez medikamentu ārstēšana, muguras sāpes, galvas sāpes, iekšējo, iekšķīgo orgānu sistēmu, (sistēmas) dizfunkcijas korekcijas, (korekcija). Jaundzimušo bērnu, jaundzimušā ārstēšana.

Akrona 12, SIA

Vecmīlgrāvja 5.līnija 26, Rīga LV-1015
Narkoloģiskā palīdzība, rehabilitācija , azartspēļu atkarība, alkohola atkarība, narkotiku atkarība,, Minesotas 12 soļu programma, atkarīgo pacientu rehabilitācija , alkohola, narkotiku, medikamentu, azartspēļu

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

Laimas, atbalsta un attīstības centrs ģimenēm

Meža 4-5.st., Rīga, LV-1048
Apraksts: Atbalsta un attīstības centrs ģimenēm „LAIMAS” piedāvā dažādu speciālistu pakalpojumus vienuviet. Mūsu darbības virzieni: psiholoģiskā konsultēšana un psihodiagnostika bērniem un pieaugušajiem, individuālā psihoterapija bērniem un pieaugušajiem, smilšu spēles terapija, Montesori terapija un attīstošās nodarbības. Darba laiks: pēc pieraksta.

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pakalpojumu veidi:: ✓ masāža - tās mērķis pareizi ietekmēt muskuļus, asins piegādi un limfas cirkulāciju, lai saglabātu locītavu un mīksto audu elastību un novērstu turpmāko funkciju zaudēšanu; ✓ akupunktūra - ārstēšanā tiek izmantota iedarbība uz dzīvnieka virsmas bioloģiski aktīvajiem punktiem ar speciālām adatām; ✓ elektroterapija - pie augstām frekvencēm aktivizē sāpju nomācošo nervu sistēmas mehānismu, bloķējot sāpju signālu; ✓ lāzers - ārstē specifiskas kaites, kā sāpes un diskomfortu pēc operācijas, neiroloģiskas problēmas, hroniskas ādas slimības, artrītu, grūtu brūču dzīšanu.

Smilgājas E. ārsta psihiatra prakse, Prakses reģistrācijas kods 3202-00024

Spīdolas 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts: Kognitīvi biheiviorālais terapeits. Bērnu psihiatrijas speciālists. Psihiatriska palīdzība, mājas vizītes. Atkarība ārstēšana no narkotikām, no alkohola, no smēķēšanas.

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

K.Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.