Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Friday, SIA

Cēsu 3-2, Rīga, LV-1012
Reklāmas un mediju aģentūras

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga LV-1013
Produkcija:: ✓ Kompānijas karogi ✓ Valstu karogi ✓ Pludmales karogi ✓ Pilsētu karogi ✓ Karogu masti ✓ Roll Up stendi ✓ Galda karodziņi ✓ Stabu karogi ✓ Papīra karodziņi ✓ Auto karodziņi ✓ Aksesuāri Apraksts:

Karogs ir mūsdienīgs un efektīvs reklāmas nesējs. Karogs uzņēmumam sniedz iespēju par sevi informēt: akcentēt savu stabilitāti, vērīgu attieksmi pret tradīcijām, savas produkcijas īpatnībām, sava biznesa prestižu un pārliecību par nākotni.

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

Kiwi Systems, SIA

Senču 4, Rīga, LV-1012
Dažādu specifikāciju sarežģītu elektronisko un elektrisko iekārtu remonts, (specializācija uz poligrāfijas, tipogrāfijas iekārtu remontu un uzstādīšanu) Nestandarta un specifisku apgaismošanas darbu risināšana, Sadarbība ar māksliniekiem un dizaineriem, (strūklaku, dinamisko reklāmu un individuālo interjeru apgaismošanas risinājumu

Koraļļu klubs veikals, SIA

Miera 97, Rīga LV-1013
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

Latswim, SIA, Peldēšanas un triatlona inventāra veikals

Brīvības 121, Rīga, LV-1012
Apraksts: "Latswim" - veikalā norēķini skaidrā naudā vai ar visa veida kartēm, arī AMERICAN EXPRESS.

McĀbols

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Druka, reklāma , reklāmas pakalpojumi, tipogrāfija, tipogrāfija Rīgā, tipogrāfijas, tipogrāfijas pakalpojumi
1

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.