Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Reklāmas aģentūra ONTO, SIA

Saules iela 21B – 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Labās idejas labām lietām. T kreklu un dažādu citu priekšmetu apdruka, cepures, somas, spilveni, krūzes, priekšauti, lietussargi, (pēc jūsu un mūsu zīmējumiem). Prezentmateriālu izgatavošana. Lielformāta izdrukas. Poligrāfijas pakalpojumi - vizītkartes, plakāti, afiša, dizains. Somas un maciņi ar jūsu foto. Apgleznoti trauki. Iespējams
1

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

  • 1 Reklāma

Straupes tūrisma biedrība

Straupe, Braslas 2, Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Tūrisma informācijas centri

TG Transit, SIA

Cēsu 31 k.3-8.ieeja, Rīga LV-1012
Telekomunikācijas

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Win-Win.lv, SIA

Cēsu 31 k.3-7.ieeja, Rīga, LV-1012
Reklāmas suvenīri

elm media, SIA

Piebalgas 19, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Filmu studijas, filmēšana

myWorld Latvia, SIA

Cēsu 31 k.2, Rīga LV-1012
Reklāmas un mediju aģentūras

otudeja.lv, internetveikals

Zvirbuļu 11, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Internetveikali, e-komercija
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.