Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Darbnīca Vilpis, SIA

K.Barona 130 k.9, Rīga, LV-1012
Poligrāfijas pakalpojumi

ATTA print, SIA

Tallinas 90, Rīga LV-1009
T kreklu apdruka, reklāmas priekšmeti, suvenīri, prezent priekšmeti ar logo, ar apdruku, sporta apģērbi, sporta formas. Lietussargi. Krūzītes. Piespraudes, nozīmītes ar logo, ar gravējumu. Vizītkartes. Oriģinālas dāvanas. Krūzīšu apdruka, nozīmīšu izgatavošana, magnētu izgatavošana, darba apģērbi, izšūšana.

SL Smart, SIA

A.Deglava 7-20, Rīga, LV-1009
Internetveikali, e-komercija

Balva, SIA

Brīvības 152a, Rīga, LV-1012
Reklāma . Reklāmas suvenīri. Ēdienkaršu vāki. Mākslinieciski ādas maki. Mākslinieku veikals.

Norstat Latvija, AS

Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 16-16, Rīga LV-1050
Statistika, socioloģiskie un tirgus pētījumi

Palīdzi.lv, SIA

A.Čaka 136, Rīga LV-1012
Palīdzi. lv, ortozes, pašmasāžas ruļļi, vingrošanas paklājiņi, kinezioloģiskie teipi, sildošie losjoni, aukstuma terapija, aukstuma gēli, vingrošanas bumbas, masāžas losjoni, muguras jostas, tehniskie palīglīdzekļi, individuālo ortožu izgatavošana.

Concierge Latvia, SIA

Zemitāna iela 2b-310, 3.st., Rīga, LV-1012
Tulkojumi, tulks, tulki, tulkošana, tulkotājs, tulkošanas aģentūra, rakstiskie tulkojumi, angļu, vācu, franču, krievu, lietuviešu, igauņu, latviešu, zviedru, somu, poļu, ukraiņu, bulgāru, spāņu, gruzīnu, ebreju, valodā, tulkojumi ar notariālo apliecinājumu, apostille, notariālais apliecinājums, zvērināti tulki, zvērināta tulka
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.