Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Almaris, SIA

Atbrīvošanas aleja 93A, Rēzekne LV-4601
Informatīvie pakalpojumi
1

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Kopēšana, pavairošana, kopēšana Rīgā, kopēšanas darbi, kopēšanas, pakalpojumi, diennakts kopēšana, diennakts kopēšanas darbi, pavairošanas darbi, dokumentu kopēšana, lielformāta kopēšana, lielformāta melnbaltā kopēšana, lielformāta krāsainā kopēšana, melnbaltā kopēšana, krāsainā kopēšana, dokumentu printēšana, printēšana,
  • 1 Reklāma

Ef-Ei, SIA

Atbrīvošanas aleja 98-505, Rēzekne LV-4601
Radio

Elektrokomforts R, SIA

Latgales 20, Rēzekne LV-4601
Kāzu foto, fotosesijas, reklāmas foto, foto reprodukcijas, foto reportāžas, foto dokumentiem, skolas foto, drukas pakalpojumi, vizītkaršu izgatavošana, video pakalpojumi, apdruka, reklāmas izejmateriāli, suvenīri, dāvanas, foto, fotosalons.

JANIMS JI, SIA

Atbrīvošanas aleja 164 - 106, Rēzekne, LV-4604
Informācija no uzņēmumu reģistra

JK Pride, SIA

Lubānas 65 - 23, Rēzekne, LV-4601
Internetveikali, e-komercija
2

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

Kaunatas pasta nodaļa

Kaunata, Rāznas 38, Kaunatas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4622
Pasts, pasta pakalpojumi

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Latgales druka, SIA

Baznīcas 28, Rēzekne, LV-4601
Poligrāfijas pakalpojumi

MEGAZI, SIA

Atbrīvošanas aleja 90, Rēzekne, LV-4601
Internetveikali, e-komercija

Mara Print

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Grafiskais dizains ✓ Reklāmas saskaņošana pašvaldībā ✓ Auto aplīmēšana ✓ Montāžas un remonta darbi ✓ Projektēšana ✓ Konsultācijas ✓ Piegāde Mūsu tehnoloģijas:: ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Lielformāta druka ✓ UV druka ✓ Sietspiede ✓ Reljefspiede ar foliju un kongrīvs ✓ Lāzergriešana un gravēšana ✓ Braila raksta iespiedums ✓ Plotergriešana

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141A, Rēzekne, LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.
3

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4A, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.