Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Home & You

Stacijas laukums 2, Rīga, LV-1050
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

Home & You

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Internetveikali, e-komercija

IPG Media, SIA

Biķernieku 24a-1, Rīga LV-1006
1

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

Laršes, SIA

Dzērbenes 14, Rīga LV-1006
Reklāma: vides

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga LV-1084
Apraksts: SIA "Lāzers optima" jau 25 gadu galvenais darbības virziens - gravēšana, gravējumi, lāzergravēšana ar dažādām virsmām, lāzera iekārtu tirdzniecība.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.