Rezerve, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
DOTNUVA BALTIC SERVICE TEAM:

Operatīvu un kvalitatīvu servisa darbu veic 18 augsti kvalificēti inženieri un mehāniķi, kuriem regulāri tiek celta kvalifikācija sadarbībā ar ražotāju apmācības programmām. Tehniskais aprīkojums - 15 servisa automašīnas, kas aprīkotas ar modernām diagnosticēšanas un remonta iekārtām, instrumentiem un rezerves daļām. Lauksaimniecības tehnikas pakalpojumu centri Ozolniekos, Saldū, Valmierā un Jēkabpilī.

REZERVES DAĻAS

Mūsu uzņēmuma apmācītais un kompetentais personāls vienmēr spēs jums palīdzēt atrast pareizo risinājumu rezerves daļu iegādē, jo nodrošinām visas pārdotās tehnikas un iekārtu rezerves daļas. Rūpējoties par visiem klientiem un to tehnikas vienībām, nodrošinām rezerves daļas gan jaunām, gan no ražošanas izņemtām preču grupām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Gaboteh, SIA, Traktortehnikas, Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus laukums 15, Subate, Augšdaugavas nov., LV-5471
Mūsu sortimentā ir:: ✓ augsnes apstrādes tehnika ✓ pļaujmašīnas ✓ pļaujmašīnas-smalcinātāji ✓ miglotāji ✓ iekrāvēji ✓ kartupeļu racēji ✓ kartupeļu šķirotāji ✓ betonmaisītāji ✓ graudu šneks ✓ barības dalītāji ✓ piekabes un daudz dažādas traktortehnikas. 

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

P.K.Moto, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Specializētie instrumenti. Augstspiediena mazgāšanas iekārtas. Auto moto serviss. Autoservisa, autoservisu iekārtas, aprīkojums, instrumenti, atslēgas. Instrumenti, ģeneratori, metināšanas aparāti. Pneimoatslēgas, instrumentu komplekti, instrumentu rati, galdi, Instrumentu galdi. Motocikli, ūdenssūkņi, akumulatoru lādētāji.

Birzgaļi, ZS, lietoti, jauni traktori

Abula 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Traktortehnika ✓ Traktoru aprīkojums ✓ Rezerves daļas ✓ Traktoru apkope Traktortehnikas tirdzniecība:

Birzgaļi" nodarbojas ar lietotu un jaunu traktoru tirdzniecību. Piedāvājam plašu agregātu un aprīkojuma klāstu šiem traktoriem. Veicam apkopes, remontus, sagādājam rezerves daļas.

JJ sistēmas, SIA, hidraulikas serviss

Rīgas 224, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Hidraulikas tirdzniecība un serviss:

Hidraulikas vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un hidraulikas servisa uzņēmums. Mūsu komandā strādā pieredzējuši profesionāļi. 24 stundu serviss - servisa palīdzība ārpus darba laika. Veicam kvalitatīvu hidraulisko šļūteņu izgatavošanu un remontu, hidraulisko cauruļu locīšanu, tirdzniecībā hidrauliskie cilindri un to remonts, hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana, kā arī nodrošinam hidraulisko iekārtu remontu, projektēšanu un montāžu.

Zāģis, veikals, STIHL dīleris Sirus SIA

Bērzu 5a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Preces un pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnika ✓ Meža tehnika ✓ Dārza un meža tehnikas remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Konsultācijas ✓ Steidzami un ātri tehnikas remontdarbi Meža un dārza tehnikas veikals:

Veikals "ZĀĢIS" ir uzņēmuma Sirus meža un dārza tehnikas veikals, kas piedāvā tehniku un aprīkojumu no pasaules vadošajiem ražotājiem. Veikals ir viens no labākajiem STIHL un VIKING dīleriem. Mūsu veikalā jūs apkalpos kvalificēti un pieredzējuši darbinieki, kuri lieliski pārzina mūsu piedāvāto produktu īpatnības un ar prieku palīdzēs piemeklēt tieši jūsu vēlmēm un vajadzībām visatbilstošāko aprīkojumu. Mūsu regulāro klientu lokā ietilpst gan profesionāļi ar specifiskām prasībām un standartiem, gan vienkārši mājsaimnieki, kuriem vajadzīgi ilgtspējīgi darbarīku par saprātīgām cenām.

Tolmets Vidzeme, SIA, Salacgrīvas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Transporta 14, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Atvērtība un uzticamība: Mēs, GRUNDFOS darbinieki, rīkojamies saskaņā ar saviem vārdiem. Mūsu savstarpējā komunikācija ir atklāta un godīga, un tādā pašā veidā mēs komunicējam arī ar apkārtējo pasauli. Mēs skaidri atklājam faktus pat tad, ja tie nav patīkami. Nerimstoša mērķtiecība: GRUNDFOS uzņēmumā mēs vienmēr tiecamies pēc jauniem izaicinājumiem, lai izveidotu labākus risinājumus. Mēs lepojamies ar to, ka varam nodrošināt izcilu kvalitāti visam tam, ko mēs darām. Mēs uzņemamies vadību un ieviešam nākotnes jauninājumus jau šodien.

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "AVIATEST" realizē hidraulisko iekārtu piegādes kontraktus Baltijas valstu, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas tirgiem. Piegādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū MOOG uzņēmuma produktus – servo-elektriskās un servo-hidrauliskās sistēmas. Laboratorija AVIATEST ir aprīkota ar visu nepieciešamo MOOG kompānijas aprīkojumu un veic apkalpošanu, tekošu remontu un kapitālremontu servo- un proporcionālo vārstu (ar mehānisko un elektronisko atgriezenisko saiti) ar lietošanas rezerves daļu un tehnoloģiju MOOG.

Laktro, SIA

Dzirnavu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Andre Sadzīves tehnikas serviss, SIA

Cietokšņa 15, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu: "Andre Sadzīves tehnikas serviss" veic garantijas, kā arī pēcgarantijas visa veida sadzīves tehnikas remontu. Mūsu veikals piedāvā plašu rezerves daļu klāstu.

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām