Santehnikas uzstādīšana un remonts, visā Latvijā

Drukāt

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
apkures katls, apkures sistēmas ierīkošana, apkures veidi, gāzes apkures ierīkošana, apkures katlu remonts , būvuzraudzības izmaksas, būvuzrauga pienākumi, kanalizācijas sistēmas, sertificēti būvuzraugi, ūdensapgāde un

A Vikings, SIA

Jelgavas 20, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
, kapitālais remonts , tapešu līmēšana, sienu krāsošana, sienu špaktelēšana, grīdas un sienu hidroizolācija, , santehnikas uzstādīšana , rekonstrukcija, renovācija, fasādes atjaunošana, jumtu likšana, jumtu ieklāšana

A-Z Serviss 24, SIA

Kuršu 32, Liepāja, LV-3401
Santehnikas uzstādīšana un remonts

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Malkas, šķeldas, salmu, granulu, ogļu katli, katlu vadība, automātika, katlu māja, katlu mājas ražošana, uzstādīšana

AKV sistēmas, SIA

Biržu 10, Viesīte, Jēkabpils nov., LV-5237

APKURES SISTĒMAS SERVISS, SIA

Raunas 39 k.2-23, Rīga LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Aikan, IK

Tirgus 3-80, Iecava, Bauskas nov., LV-3913

Ainars Makars, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis celtnieks ar vairāk kā 25 gadu darba stāžu, veic pilna cikla iekšējās un ārējās apdares darbus. Esmu strādājis Rietumeiropas un Ziemeļeiropas valstīs, atsauksmes vienmēr bijušas pozitīvas. Darbus paveikšu iekļaujoties noteiktajos termiņos, kvalitatīvi, par pieņemamām cenām. 

Ajor, SIA

Roja, Plūdoņa 7, Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
iekšējo un ārējo tīklu montāža, ūdens apgādes ierīkošana, ūdens attīrīšanas iekārtas uzstādīšana , ūdens, , Kanalizācijas tīklu montāža, kanalizācijas iekšējo un ārējo tīklu montāža, Santehnikas uzstādīšana .

Akvadaris, SIA

Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Attīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts Apraksts:

Laika gaitā cauruļvadi aizsērē, aizsprostojas, saplaisā vai iebrūk, kā rezultātā rodas gan sadzīviskas, gan ekoloģiskas problēmas. Lai atvieglotu bojājumu diagnostiku un remontdarbus to novēršanā, piedāvājam būtiski atšķirīgu problēmas risinājumu, neatrokot, neatsedzot un nedemontējot bojātos posmus.

Akvatrans, SIA

Gavieze, "Vītoli" -7, Gaviezes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3431
Santehnikas uzstādīšana , demontāža un labošana, santehniķis, santehniķa pakalpojumi, skaitītāju nomaiņa, atjaunošana, paneļu šuvju remonts , amortizācijas šuvju remonts (atjaunošana) jumta segumu maiņa un remonts

Alfa risinājumi, SIA

Prūšu 3 k.2-86, Rīga LV-1057
Apraksts:

Būvkomersantā reģistrēts uzņēmums, veic dažāda veida demontāžas darbus, iekļaujos būvkonstrukciju un interjera demontāžu neatkarīgi no apjoma. Uzņēmums arī piedāvā būvgrūžu un cita veida atkritumu izvešanu un utilizāciju.

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apraksts: SIA „Amadeus Dizains” nodarbojas ar apkures sistēmu un katlu tirdzniecību un montāžu kopš 2004. gada. Mēs ierīkosim apkuri Jūsu mājā, dzīvoklī vai ražotnē un veiksim visus ar to saistītos darbus, sākot ar projekta izstrādi un beidzot ar apkures sistēmas nodošanu ekspluatācijā. Spējam ar siltumapgādi saistītos jautājumus atrisināt kvalitatīvi un ātri, piedāvājot katrai konkrētai situācijai visefektīvāko risinājumu !