Saunas, visā Latvijā

Drukāt

Reborn, SIA

Jaunkūlu 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
saimniecības moduļi, individuālie pasūtījumi, pirts moduļi, pirts izgatavošana, dzīvojamo ēku izgatavošana, saunas , , saunas izgatavošana, moduļu būves, ēkas no jūras konteineriem.

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Daugavkrasti, SIA, viesnīca ***

Mežrūpnieku 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Viesnīca "Daugavkrasti" ir plašu pakalpojumu klāsta viesnīca, kas ir atzīta kā padomju laika kultūrvēsturisks mantojums ar skaistu skatu uz Daugavu, kas atrodas tikai pāris metrus no viesnīcas. Viesnīcā var apmesties līdz 80 cilvēkiem.

A.M.Holdings, SIA

M.Ķempes 2, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Uzņēmums "A.M.Holdings" nodarbojas ar koka karkasu māju būvniecību objektā uz vietas, kā arī ar mazākiem darbiem vasarnīcu, terašu, jumtu konstrukcijas un pirts būvniecības darbiem.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Wendi Modular, SIA

Priekuļi, Tehniķu 12, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražojam:: ✓ Moduļu mājas ✓ Vissezonas moduļu mājas ✓ Saunas ✓ Pirtis ✓ Koka mēbeles Moduļu māju ražošana:

Uzņēmums SIA “WENDI MODULAR” nodarbojas ar individuāla dizaina koka karkasa moduļu māju ražošanu. Katras mājas plānojums tiek izstrādāts, ņemot vērā klienta vēlmes un izvērtējot tās plānoto atrašanās vietu. Tiek izstrādāts individuāls eksterjera un interjera dizains. Nepieciešamības gadījumā tiek izstrādāts ilgtermiņa projekts, ja ir vēlme pēc laika māju paplašināt ar papildus moduļiem.

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Ražojam kvalitatīvu guļbūves karkasu no priedes masīvkoka. Produkts atzinīgi novērtēts Skandināvijā, mūsu galvenajā eksporta tirgū, jo guļbūvēm ir: - Klasisks (dažāda augstuma) baļķu salikums; - Tradicionāli (skandināvu) stūra savienojumi; - Garantēta baļķu konstrukciju stabilitāte; - Autentiski baļķu profili, frēzējumi, urbumi, u. c. SIA "EKO NAMS" vairāk nekā 20 gadus saviem B2B biznesa un privātajiem klientiem nodrošina: - Mūsdienu prasībām atbilstošu CAD/CAM guļbūvju ražošanu; - Ēkas karkasu detalizētu 3D modeļu izstrādi; - Baļķu apstrādi ar ciparu vadības CNC iekārtām. Baļķu sienu/konstrukciju m² cena Latvijā: 180Eur+PVN. Komplektējošie kokmateriāli un karkasa projektēšanas maksa ietilpst cenā.

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Pils 2 lielās zāles, (2 x 100 m2) banketiem, prezentācijām, kāzām, romantiska atpūta divatā, romantiska atpūta, telpas korporatīviem pasākumiem, semināru telpas, telpas semināriem, svinībām, jubilejām, (līdz 200 pers. semināriem, (līdz 140 pers. Banketi, bankets. Kāzas. Semināri, seminārs. Ainavu parks, tūrisma pakalpojumi, pils parks,

RGJ, SIA

Krustpils 141b, Rīga LV-1057
SIA "RGJ" piedāvā:: ✓ Viensienu nerūsējošā tērauda dūmvadus ✓ Dubultsienu izolējošos dūmvadus  (ārējais apvalka materiāls un krāsa pēc izvēles) ✓ Melnā tērauda pievienojuma caurules ✓ Ovālas formas nerūsējošā tērauda oderes ✓ Ūdens boilerus ✓ Aksesuārus

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Eiroplasts, SIA

Acone, Granīta 32 k.6, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Apraksts: SIA “Eiroplasts” ir Latvijas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sadzīves ventilācijas risinājumu un produktu izstrādē un ražošanā. Kvalitatīva, droša un funkcionāla produkcija, interesanti dizaina risinājumi, plašas izvēles iespējas un izdevīgi sadarbības noteikumus. „Eiroplasts” stratēģiskais mērķis ir apmierināt patērētāju augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem ventilācijas produktiem. Ikvienam patērētājam, izmantojot „Eiroplasts” produkciju, ir iespējas veidot savu dzīves stilu, paaugstināt dzīves kvalitāti, ierīkojot dzīvoklī vai darba vietā ventilācijas sistēmu. Piedāvājot nestandartizētu produkciju, uzņēmums "Eiroplasts" palīdz ikvienam patērētājam izvēlēties piemērotāko risinājumu.

Rifs, peldbaseins

Priekuļi, Cēsu prospekts 46a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Lielais baseins:

Lielais baseins ir paredzēts peldēšanas entuziastiem. Tā dziļums ir 2,3m, garums - 25m, platums - 10,60m, ūdens temperatūra 28-30 °C.

Baseinā ir 4 peldēšanas celiņi.

Hidrobaseins:

Hidrobaseinā tiek piedāvātas vairākas masāžu strūklas, kā arī sauna. Hidrobaseina dziļums ir 1-1,2m, garums - 10m, platums - 6m, ūdens temperatūra parasti ir 31-33 °C. Baseinā ir pieejams arī slidkalniņš bērniem. 

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

Vidzemes kubls

"Pēterēni" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.