Seifi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SIA “ND METALIKA”, apkures katlu un iekārtu ražošana Tukumā

Stacijas 12b, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Granulu apkures katli ✓ Apkures katli ✓ Apkures iekārtas ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Dārza dekori ✓ Ugunskura vietas ✓ Krāsniņas ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Pēc individuāla pasūtījuma metālapstrādes pakalpojumi

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

Savenko A., individuālā darba veicējs, Diennakts durvju SOS Latgalē

Jelgavas 54, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Atslēgu un slēdzeņu izgatavošana ✓ Durvju atvēršana ✓ Slēdzeņu remonts ✓ Čipu programmēšana ✓ Domafonu un slēdzeņu uzstādīšana un nomaiņa Diennakts durvju atmūķēšana:

Mūsu firma nodarbojas ar: atslēgu dublikātu izgatavošanu un slēdzeņu avārijas atvēršanu, auto atslēgu programmēšanu un to remontu, barošanas elementa, atslēgas korpusa vai mikroslēdža nomaiņu. Tāpat iespējamas atslēgu kopijas domofonam un vārtu pultīm. Automobiļu slēdzeņu remonts un pārkodēšana. Vairāk nekā 20 gadu pieredze šajā nozarē. Mēs nepārtraukti mācāmies un attīstāmies. Mūsu darba princips: GARANTIJA, KVALITĀTE un DROŠĪBA.

Seifi 4U, SIA

Ģertrūdes 33/35-1, Rīga LV-1011
Noliktavu pakalpojumi

Seifs, SIA

Saules 7a-2.st., Madona, Madonas nov., LV-4801
Antikvariāts Madonā Latvijā. Antikvāro priekšmetu tirdzniecība. Senlietas. Pieņem komisijā, iepērk, pārdod senlietas Madonā. Oriģinālas dāvanas. Antīkas dāvanas. Svečturi, pulksteņi, sudraba izstrādājumi, zelta izstrādājumi, rotaslietas. Pirmskara Latvijas, (līdz 1940. g. monētas. Monētas, (Krievijas Impērijas, Cariskās Krievijas)

Sindija RV, IK

Aldaru 10/12, Liepāja, LV-3401
Ainavu veidošana, mežizstrāde, mežsaimniecība, atkritumu izvešana, teritorijas apsaimniekošana, labiekārtošana, uzturēšana, zāles pļaušana, pļaut zāli, grāvju tīrīšana, krūmu ciršana, aizaugušu teritoriju sakopšana, krūmu pļaušana, koku zāģēšana, zāliena pļaušana, trimmerēšana, zāles trimmerēšana. Zāles pļaušana, Zāles kopšana,

StrongPoint, SIA

Ulbrokas 30, Rīga LV-1021
Mūsu risinājumi::

Mazumtirdzniecība:

✓ Produktivitāte veikalā ✓ Maksājumu risinājumi ✓ Kases efektivitāte

E-tirdzniecības loģistika:

Produkti:

✓ Mazumtirdzniecības vadības sistēmas ✓ POS Sistēmas ✓ Svari ✓ Mobilie datori ✓ Svītrkodu skeneri ✓ Uzlīmju printeri ✓ Piegādes risinājumi

 

Tera, SIA

Mālkalnes prospekts 5, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Seifi . Rokas svītrkodu skeneri. Naudas skaitītāji. Kases aparāti un naudas lādes.

Valters plus, SIA

Āzenes 5, TC "Olimpia", Rīga, LV-1048
Apavu labošana, izstiepšana. Rāvējslēdzēju iešūšana. Ātrais remonts. Darbnīca. Atslēgu izgatavošana. Kodu atslēgas. Slēdzenes. SOS serviss. Pulksteņu remonts. Stikla, stikliņa nomaiņa. Pulksteņu labošana. Mehāniskie pulksteņi. Sienas pulksteņi. Diennakts, SOS atslēgu serviss. Dzīvokļu, māju atvēršana. Automašīnu, auto atslēgas

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga, LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
lāpstas, sniega pūtēji, trimmeri, krūmgrieži, datortehnika, portatīvie datori, HDD, RAM, klaviatūras, seifi

Velichko, SIA

Lāčplēša 70b, Rīga, LV-1011
Atslēgu serviss, Slēdzeņu SOS, Slēdzeņu SOS atvēršana, SOS atslēgu, Seifi , Slēdzenes.

Ventspils atslēgu serviss

Kuldīgas 43/45, Ventspils LV-3601
Apraksts: Ventspils atslēgu serviss piedāvā visa veida dzīvokļu atslēgu izgatavošanu, domofonu atslēgu izgatavošanu, magnētisko un automašīnu atslēgu izgatavošanu. Čipu atslēgu un visu citu atslēgu izveidi. Slēdzeņu remonts un durvju SOS atvēršana. Nažu, šķēru asināšana.

Viesnīcu tekstils, SIA

Buru 16-2.st., Rīga, LV-1004
Viesnīcu aprīkojums, viesnīcu inventārs, aksesuāri, iekārtas, viesnīcu seifi , viesnīcu info sistēmas,

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

elbest.lv, internetveikals

Katlakalna 11-23, Rīga, LV-1073
, ziņojumu dēlis, korķa tāfele, projektoru ekrāns, naudas lādīte, atslēgu skapīši, skapis atslēgām, seifi , , ugunsdrošie seifi , telefonu paliktnis, monitoru statīvi, Dymo printeri, Dymo lentas, laminētājs, preses

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces