Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Arkāde dental, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 2-2.st., Rīga LV-1050
Zobārstniecība, higiēna, zobu higiēna, protezēšana, stomatologs, zobu datorrentgens, zobu rentgens, zobārsts, DDS, MSc, Dr Armands Zīraps, Dr Karīna Zīrapa, keramikas plombes, keramikas kroņi, plāksnītes, implanti, zobārsti, zobu balināšana, estētiskā zobārstniecība, kosmētiskā zobārstniecība, zobu ķirurģija, implantoloģija,

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki Par mums: Vācijā ražots QYRA® kolagēna dzēriens satur VERISOL® – unikālus, zinātniski pierādītus bioaktīvos kolagēna peptīdus, kas stimulē paša organisma kolagēna sintēzi, iedarbojoties dziļajos ādas slāņos starpšūnu telpā.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Carino, zobārstniecība

Pasta 19, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Carino" zobārstniecības kabinets sniedz plašāko pakalpojumu klāstu. Piedāvā augsti kvalitatīvus un efektīvus pakalpojumus Jums. Pie mums ir iespējams veikt arī mutes higiēnas pārbaudi.

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mēs saviem pacientiem nodrošinām:: ✓ individuālu pieeju ārstēšanā; ✓ komfortablu un mājīgu atmosfēru; ✓ personīgā laika ekonomiju; ✓ visu specialitāšu zobārstu – ķirurgu, implantologu, ortodontu, entodontu (zobu kanālu ārstēšana zem jaunākās paaudzes mikroskopa), bērnu zobārstu un higiēnistu, – pakalpojumus; ✓ pārdomātu cenu politiku.

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

Loradent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 33 k.3, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Zobārsts, zobārsti, zobu labošana, zobu higiēna, higiēnists, protezēšana, Zobārsts un higiēnists pēc pieraksta, zobu ārstēšana, zobu higiēnists, zobu protēzes, zobu sāpes, stomatoloģija, stomatologs, zobu balināšana, protezēšana, protēzes, ķirurgs, kronīši, tiltiņi, profilakse, rentgens, zobu rotājumi, rotiņas, dimanti, akmentiņi uz

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Šmitu Zobārstniecība ir klīnika, kas sniedz plašu zobārstniecības un mutes higēnas pakalpojumu klāstu Ogrē. Pie mums iespējama zobu implantēšana, ārstēšana, protezēšana, ķirurģija un citi pakalpojumi. Mūsu klīnika ir atvērta gan pieaugušajiem, gan bērniem.

IA Biostar, SIA

Hospitāļu 23a, Rīga LV-1013
Apraksts:

"BIO-STAR" ir bioloģiski aktīvo ārstniecisko vielu komplekss, kas tiek ievadīts dziļākajos sejas ādas slāņos, izmantojot jonoforēzes, dažādas strāvas un citas elektroniskas manipulācijas. Mūsu mērķis ir radīt un attīstīt produktus, ar kuru palīdzību mūsu klienti var uzturēt savu veselību un dzīves kvalitāti visaugstākajā līmenī.  

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Mentamed, SIA, Zobārstniecības kabinets

Melīdas 10, Rīga, LV-1015
Apraksts:

SIA "Mentamed" piedāvā zobārstniecības pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem. Mutes veselības stāvokļa novērtējums, mutes dobuma profilakses pasākumi, zobu plombēšana un restaurācija, endodontija, periodonta slimību ārstēšana, mutes higiēna, silanta ieklāšana, zoba izraušana, zoba sakņu izraušana, pacienta ar iekaisuma procesu specializēta ārstēšana, zobu endodontiskā ārstēšana, zobu protezēšana. Zobu higiēnista pakalpojumi.

Piedāvājam bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus bērniem (līdz 18 g.v.).

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

Dr. Mauriņa klīnika

Jaunā Mežaparka 4, Rīga LV-1014
Apraksts:

Dr. Mauriņa klīnika ir viena no Eiropā modernākajām lāzermedicīnas un vēnu ārstēšanas klīnikām. Katru gadu mūs apmeklē tūkstošiem pacientu, kuriem veiksmīgi esam izārstējuši vēnu varikozi, trofiskās čūlas un citas vēnu saslimšanas ar mūsdienīgām, drošām un pārbaudītām metodēm. Vēnu centrs piedāvā kāju vēnu skleroterapiju, lāzeroperācijas, limfodrenāžu, kompresijas zeķes un citus pakalpojumus. Dr. Mauriņa klīnikas sniegtie pakalpojumi un tehnoloģijas ir līdzvērtīgi vadošo Pasaules klīniku piedāvātajiem, savukārt cenas – pieejamas ikvienam. Vēnu centrā ārstēšanu veic tikai augstas kvalifikācijas speciālisti – flebologi vai asinsvadu ķirurgi.

Elizabete klīnika, zobārstniecība un lāzerterapijas klīnika Rīgas centrā

Elizabetes 31, Rīga, LV-1010
Ārstēšanas metodes: ✓ Zobu ārstēša ✓ Protezēšana ✓ Higiēna ✓ Implanti ✓ Mākslinieciskā restaurācija ✓ Balināšana ✓ Vector ✓ Lāzerterapija ✓ BEZMAKSAS zobārstniecības pakalpojumi BĒRNIEM līdz 18 gadiem: zobu ārstēšana, zobu higiēna 

 

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Ķirurģija, zobu ārstēšana, terapija, protezēšana, implantoloģija/zobu implanti Sraumann/, zobu higiēna, zobu balināšana, Zobu ārstēšana zem narkozes, bērniem - ārstēšana ar smieklu gāzi.

Parks 2004, SIA

Jāņa 1a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Zobārstniecības kabinets Parks 2004 piedāvā plaša spektra zobārstniecības pakalpojumus gan pieaugušajiem, gan bērniem. Viss no zobu ārstniecības un plombēšanas līdz ķirurģijai un protezēšanai. Klīnika ir ierīkota ar vieglu ieeju un draudzīgi vidi cilvēkiem ar traucējumiem.
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.